Gazim ne diyor?

Gazim ne diyor?

VATANI, DEVLETİ, MİLLETİ,  BAYRAĞI İÇİN ÖLEN,  POLİS ASKER ŞEHİT DÜŞMEZ? ŞEHİTLİĞE YÜKSELİR.

Kıymetli okurlarım merhaba;
Yıllardır gazete ve televizyonlarda hangi kanalı açarsanız 1 polis şehit düştü 3asker şehit düştü diye haberler söylenir ve gazetelerde yazılar yazılıyor. Son zamanlarda sosyal medya danda bu yanlışlar sürekli tekrarlanıyor. İşin aslı VATANI, DEVLETİ, MİLLETİ,  BAYRAĞI İÇİN ÖLEN, POLİS, ASKER ŞEHİT DÜŞMEZ? ŞEHİTLİĞE YÜKSELİR.
Bayrak ve Şehitlik hiçbir zaman düşmek kelimesi ile yan yana getirilemez.
Vatan nöbeti Görevini yerine getirirken ölen, polis asker şehit olarak düşmez,şehitliğe yükselir..
Şehitlerimiz Peygamberlikten sonra en büyük en yüksek mertebeye yükselir.
Birde en tehlikeli yaklaşım, söz ve yazı Şehit evine ateş düştü, Ciğerleri yandı, yâda yürekleri dağladı.
Kesinlikle bir Müslümana ve şehidimize yakışan söz değildir. Müslüman için ölüm Allah'ın emridir.
Kur’an-ı kerimde bakara suresi﴾154﴿ Allah yolunda öldürülenler için “ölüler” demeyin. Hayır, onlar diridirler, fakat siz bilemezsiniz.
Şehit askerimizin polisimizin evine ateş düşmez, hiçbir şehit asker ve polis ailesi ölüm haberini duyunca saçını başını yolamaz, Fakat ağlayabilir.
Şehitlik Allah’ın rızasını kazanmak için Allah için canını vermektir. Kul hakkı hariç Vatan savunması için, bayrak yere düşmesin, düşman topraklarımızı çiğnemesin, namusumuz şerefimiz ayaklar altında çiğnenmesin diye peygamberlerden sonra en büyük mertebeye yükselmektir.
Hayırlı insan olmak; vatanına, devletine, milletine canını, malını feda edene denir.
Peki, günahkârdan şehit olmaz deniliyor, bunu söyleyen vatanımızı devletimizi milletimizi sevmeyen ve hainlik yapan bu vatanın düşmesi için sessizce çalışan hainlerdir. Bilindiği üzere sadece peygamberler günahsızdır. Hepimiz günahkârız. Kul hakkı hariç Allaha canını verenin bütün günahları af edilir ve yukarıdaki ayeti kerimeye göre mükâfatlandırılır.
Biz neyi öğrendik 600 senedir Osmanlı’dan Çanakkale ‘cihan harbinden kurtuluş savaşına kadar bütün ecdadımız savaşta ölürsem Cennet bizim, kalırsam devlet bizim diyerek savaşmıştır.
İşte müminlerin Müslümanların bu inancını zedelemek için çalışıyorlar. Bunu da Müslüman zannettiğimiz adı bizden gibi görünenlere yaptırtıyorlar. Ekranlardan ve sosyal medyadan bu rezillikleri görebilirsiniz onun için diyorum ki Türk milleti asildir, Türk milleti çalışkandır.
Şimdi analiz olarak diyeceksiniz ki onlar bilmiyorlar mı doğruyu? Ebetteki biliyorlar. Fakat itiraz edip ve doğruları haykırmadıkça yalan ve yanlışlarını da bize doğru gibi kabul ettiriyorlar. Çünkü yalan ve yanlışı sorgulamadığımız müddetçe bu iyi niyetimizi daha çok kullanacaklardır.
Mağdur Gaziler için ADALET PLATFORMU Yönetim Kurulu Başkanı olarak Sözlerime son verirken hepinizi saygıyla selamlıyorum... 
Esen kalın, Sağlıcakla kalın…
Mustafa GAZİM (Kurubacak)
3713 Terörle Mücadele Sırasında 1995 yılında Kuzey Irak’ta yaralanan 1953 Bakanlar Kurulu 1053 nizamname ve T.S.K. Sağlık Yeteneği yönetmeliği 
 

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
7 Yorum