Vatan kahramanımız Gazi YAŞAR SARAL NGAZETE Gazi Ne Diyor; Köşe Yazarı Mustafa KURUBACAK’a anlattı

Vatan kahramanımız Gazi YAŞAR SARAL NGAZETE Gazi Ne Diyor; Köşe Yazarı Mustafa KURUBACAK’a anlattı

Vatan kahramanımız Gazi YAŞAR SARAL NGAZETE Gazi Ne Diyor; Köşe Yazarı Mustafa KURUBACAK’a anlattı

Kıymetli kardeşim Mustafa 

Gaziler arasındaki ayrımcılığın sona erdiği, özlemini duyduğumuz hakkaniyet ve eşitlik çerçevesinde tüm gazilerin yekvücut birleştiği bir gün diyorum.

Sevgili dava arkadaşım Mustafa 


Gaziler arasında ayrımcılık siyaseti yapılması neticesinde haksızlığa uğrayarak en fazla mağduriyeti yaşayan 3713 terörle mücadelede sırasında yaralandığı halde malullüğü bürokrasi tarafından verilmeyen 18 bin gazi arkadaşlarımızın yarasına, bu küçük, bu sıyrık, bu hafif, bunda ne var diyerek; eşitlik ve adaletten yoksun tablonun ezikliğini maalesef yıllarca yaşadılar. 

Gayrı adil uygulamaların çarpıklığını, çeşitli platformlarda dile getirmeye çalışsalar da, bugüne kadar olumlu bir sonuca ulaşamadılar. 
 

Sorunlarını çözecek merciler ne yazık ki feryatlarını duymazlıktan gelip, onurlarını zedeleyen manzaranın devam etmesine seyirci kaldılar. Özellikle iktidar partisi. 
 

Yerel seçimler dolayısıyla seçim gezilerine çıkan söz sahibi makamların, sorunlarımıza yaklaşımı pozitif olmasından ötürü az da olsa umutlandım diyebilirim. Yinede yalan söyledikleri yüzlerinden okunuyor.
 

Bu fırsatı tüm terör mağduru 3713 Gaziler iyi değerlendirip, yorumlarını ve girişimlerini yapıcı bir üslup içinde yapmaları icap eder diye düşünüyorum. 
 

Geçmişte yaşananları unutup, ileriye dönük planlı çalışmalarımızın semeresini almalıyız.

24 Haziran Genel seçimlerinden önce seçim gezisine çıkan Sayın Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a bir çok ilde arkadaşlarımız sorunlarımızı arz ettiğinde, Cumhurbaşkanımız sorunlarınız hala çözülmedi mi, ben çözüldüğünü biliyorum diyerek, yanında beraber getirdiği Milli Savunma Bakanına konunun halledilmesi için talimat vermiştir. 

Aradan geçen zaman zarfında, malul sayılmayan gaziler adına hiçbir olumlu gelişme olmamış ve bugünlere gelinmiştir. 

31 Mart 2019 Yerel seçimler öncesi yine Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a aynı konular iletilmiş ve bu sefer yanında bulunan Aile ve Çalışma Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk'a dönerek, gereğinin yapılması için talimat vermiştir. 

Bakanla ayrıca görüşen gazi arkadaşlarımız durumdan umutlu olduklarını ifade etmişlerdir. 

Bununla birlikte Sayın İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ve MHP genel Başkanı Devlet BAHÇELİ ile de görüşme yapılmış, sözlü ve yazılı olarak isteklerimiz iletilmiştir. 

Bu temaslar ne kadar artarsa, hedefe ulaşmamız da o kadar kolay olur. 

Yetkililerle görüşme trafiğinin arttığı bu dönemden, müspet sonuç çıkacağını ümit ediyor, biz 3713 terör mağduru Gazileri rencide eden bu üzücü durumun sona ereceği günü sabırsızlıkla bekliyorum. 

Sonuçta gaziler arasındaki ayrımcılığın sona erdiği, özlemini duyduğumuz hakkaniyet ve eşitlik çerçevesinde tüm gazilerin yekvücut birleştiği bir atmosferi paylaşmak temennisiyle, kahraman vatan evladı gazi arkadaşlarıma sonsuz sevgi ve selamlarımı sunuyor, saygılarımı arz ederim.

3713 Terörle Mücadele Gazisi Yaşar SARAL.
 

Kaynak: Vatan kahramanımız Gazi YAŞAR SARAL NGAZETE Gazi Ne Diyor; Köşe Yazarı Mustafa KURUBACAK’a anlattı - Gazi ne diyor?

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler