UZAKTAN BİR CİSİM YAKLAŞIYOR..

Sevgili okuyucularım hepinizin 23 Nisan EGEMENLİK VE ÇOCUK bayramını kutlarım, iyi bir hafta sonu geçirmenizi dilerim.

Yazıma başlarken özelikle yedi ay önce gazeteci HASAN MESUT ÖNDER beyefendi ile yaptığımız röportajda yaptığım öngörülerden birine dikkatinizi çekmek istiyorum.

Röportajın başlığı GÖLGE ORDULAR GÖRÜNMEZ HÜKÜMETLER.((https://www.youtube.com/watch?v=RsFj6z_BfqE)

Röportajın 1.SAAT 05 DAKİKASINDAN SONRASINI ROPÖRTAJ bitene kadar izlerseniz çok aydınlanacağınızı düşünüyorum.

Neyi anlatıyorum kısaca İÇ GÜVENLİK HAREKAT durumumuz, GERİ BÖLGE EMNİYETİ ,aldığımız göçler ve demografik yapının bozulması ile içerden ve dışardan düşman unsurlarının ülkemizin bölünmez bütünlüğüne müdahalede bulunması.

Dostlarım çok önceden öngörümüz olan UKRAYNA,RUSYA savaşı şu anda RUSYA NATO savaşına maalesef dönmüş durumda.

Dünyadan gelen tüm sesler Ukrayna sahasında RUS ordularının maalesef örtülü NATO güçleri ile savaştığını gösteriyor.

Ne kadarda savaş şu anda devam etse bile RUSYA FEDERASYONU 8 mayıs ikinci dünya harbi zaferinin kutlamalarının olduğu günlerde FAŞİST UKRAYNA ordusunu mağlup edip RUSYA FEDERASYONU bayrağını başkent KİEV semalarına dikecektir.

Fakat bu bize gösteriyor savaşın yayılmasının artık mümkün olduğu ,bu dünyanın geldiği SOSYO EKONOMİK durumdan dolayı 3.dünya harbinin şimdiden başlangıç gösterdiğini anlıyoruz.

Böyle bir durumda büyük TÜRK CUMHURİYETİNİN durumu ne olur ve nelere maruz kalır iyi düşünmek lazım.

Kimlerle müttefik olması gerekli olacak çok önemli.

Şu andaki pozisyondan düşman gözüken RUSYA devletine AB(AVRUPA BİRLİĞİ) devletlerinden bazıları sonradan politikalarını değiştirip karşı saftaki RUSYA ile müttefikliğe bile gidebilirler.

Türkiye devletinin şu anda önüne gelen en büyük tehdit, yıllarca NATO müttefiki olup ama her zaman arkadan bu NATO kuvvetlerince hançerlenmiş TÜRKİYE.

Önümüzdeki tehdit yurdun dört tarafı içerden ve dışardan çevrelenmiş düşman kuvvetleri ile ASKERİ,EKONOMİK,DEMOGRAFİK çatışma hadisesi.

Öyle gözüküyor TÜRKLER yeniden bir KURTULUŞ SAVAŞI DESTANI yazmak zorunda kalacaklar.

Her gün gelen şehit haberleri bize bunları hatırlatıyor.

Güneyden sınır bölgelerimizde ŞIRNAK ilinden ANTALYA ilimize kadar olan alanda demografik yapımız çok değişti.

Bu bölgede YPG-PKK Kürt ordusu Suriye ve Irak devleti içinde AMERİKA BİRLEŞİK DEVLETLERİ ordusu ile YÜZ BİN kişilik ordu oluşturup yuvalanmışlar.

Muharebe alanını destekleyecek havalimanları ve yardımcı alanlarla birlikte.

Uzun zamandır beklediğimiz haber bu hafta PKK TERÖR ÖRGÜTÜ lider kadrosunda olan DURAN FIRAT ‘tan geldi.

Türkiye içinde eylemlere herkesin katılması yönünde istek belirtiyor, hafta içi Bursa ilimiz ve diğer illerde bombalı eylemler yapıldı şehitlerimiz var.

Bazı istihbari duyumlar alınıyor ülke içinde gayrı yasal hafif silah üreten sahte isim ve sahte marka ile hafif silah imalatı yapan şirketler aracılığı ile bu hafif silahların ülke içine giren göçmenlerin eline tutuşturulduğu ruhsatı ve kaydı olmadan bu göç ile gelen yapının bazı yabancı istihbarat servislerince terör saldırıları esnasında iç çatışmaları büyütmek toplumsal olayları arttırmak, kin ve husumeti yurt sathına yaymak için taşeron faaliyetlerde kullanılmaları planlanıyor.

Trakya ve Ege bölgesine baktığımızda YUNAN hududu İPSALA hudut kapısı karşısında ALEXSANDRAPOLİ(DEDEAĞAÇ) şehrinde ABD silahlı kuvvetlerinin büyük yığınağı, bu şehrin limanından çok ciddi silah ve teçhizatı son üç yılda indirmeleri bize şunu gösteriyor.

ALEKSANDRAPOLİS(DEDEAĞAÇ) bölgesi Yunan ve ABD ordusu tarafından köprü başı olacak, tam karşıdaki SEMADİREK adası bur da yunan hava kuvvetleri muharip savaş uçağı filolarının ve ABD uçak gemileri ,balistik füze kabiliyeti olan su üstü ve su altı gemilerinden yapılacak yoğun ateş desteği ile, SELANİK şehrinden ileriye İPSALA hududuna şimdiye kadar gelemeyen YUNAN KARA KUVVETLERİ hızlı bir mobilize harekat ile ülkemiz sınırlarından içeri girmeleri planlanıyordur.

Nedir bu EGE ve AKDENİZ hava sahası ve adalardan yapılacak YUNAN saldırıları ile savaş GÜNEY KIBRIS adasındaki İngiliz ve RUM ordusu üstlerinden ülkemizin dört bir yanına ateşi yaymak.

MEGOLA İDEA (BÜYÜK HELEN İDİEALİ) SELANİK şehrinde bulunan EGNATİA büyük ROMA yürüyüşünün İstanbul’da Fatih Sultan Mehmet Hanın girdiği ROMANOS (EDİRNE KAPI) kapısında girerek MESE yolu ile AYASOFYA’da sıfır taşının olduğu yere gelip HELEN bayrağını dikmek İstanbul ve Anadolu’ya.

Kısacası TÜRKİYE CUMHURİYETİNİ yok etmek.

Bunun ekonomik yönleri çok kuvvetli bir şekilde şu anda önümüzde durmakta.

Bu arada aslında 1996 yılında çok düşünülen KKTC(KUZEY KIBRIS TÜRK CUMHURİYETİ) içinde RUSYA FEDERASYONU’NUN bir Büyük elçilik açması bugün yeniden konuşuluyor, bu bizim için çok yararlı olacaktır.

Aynı zamanda Magosa bölgesindeki GEÇİT KALE havalimanını RUS ordusu ile ortak bir üst haline getirmemiz yine Magosa bölgesinde askeri deniz üstü kurmamız beraber çok yararlı olacaktır.

Kısacası 3. dünya savaşı esnasında bizi bekleyen üç aşağıya beş yukarıya bu olacak.

Unutmayın ABD ve İNGİLTERENİN kurduğu NATO 1952 yılından beri müttefik olsa bile hiç müttefik olarak bize yaklaşmadılar.

Ne varsa İstanbul Taksim Meydanı içindeki ÖZGÜRLÜK HEYKELİNDE var.

Büyük Önder MUSTAFA KEMAL ATATÜRK ve arkasındaki TÜRK milleti ve gerçek dost Milli Mücadelede bize her türlü desteği veren RUS dostlarımız var.

Heykeli yapmak için ön alan kişilere bakmayın, bağış toplayan onlar 1947 ve 1949 yıllarından sonra tam bağımsızlığımız konusunda yön değiştiren şahsiyetler.

Mustafa Kemal hayatta olmayınca bazı önemli uluslararası şahsiyetler değişim geçirdi, o değişimde bugün bulunduğumuz duruma bizi getirdi.

Biz bu topraklara TÜRKLER olarak savaşarak gelsek bile bur da yaşayan BİZANS,ERMENİLERE ve diğer kavimlere kendi aralarında BARIŞI getirmişizdir.

TÜRKİYE TÜRKLERİNDİR YADA KENDİNİ TÜRK HİSSEDENLERİN.

SAYGILARIMLA,

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.