Şevket Bülent Yahnici

Şevket Bülent Yahnici

UYUSTURUCUDAN SONRA BIR BASKA ETKINLIKLE DUNYA GUNDEMINDEYIZ : FETO'NUN INGILTERE'YE UZANAN SIYASI AYAGI...

Gözümüz aydın. Ortalığa nur topu misali bir çocuğumuz daha düştü. Dünyanın dengelerini altüst etmeye, hesapları bozmaya devam ediyoruz.
En son dünyanın belki de yüzyıldır devam eden; ederken de tıkır tıkır isleyen (iki uyuşturucu yolundan birini teşkil eden, birisi Güneydoğu Asya, Peşaver- Marsilya hattı ki, -Pakistan, Afganistan, İran, Türkiye üzeri-; diğeri Güney ve Orta Amerika kaynaklı büyük pazarı Amerika ve Avrupa kıtası olan) birisine dahil olacak olduk; ortalığı birbirine soktuk. Duman ettik, karıştırdık ortalığı. Bu iki yoldan birincisinde vardık ve durumumuz oldukça kuvvetliydi,
yani etkiliydik. Terör, Ortadoğu'nun karışıklığı, PKK, güneydoğu falan, filan derken (!) son senelerde daha da güçlü hale gelmiştik. (Bir ara Türkiye trafik yolundan az bir şey de olsa çıkartıldı; ancak bu sefer de üretime katkı sağladı.)
Bu, dünya uyuşturucu trafiğinin birinci yoluydu ve ticaret payı ikinci yol olarak adlandırılaninkinin yanında çok azdı.Zira ,Güney Amerika kaynaklı ağırlıkla kokaine dayalı ( öteki yol kenevire dayali) yol pekcok dünya ülkesinin ( belki Turkiye'nin de) gayrisafi milli hasilasi boyutlarında rakamlara ulaşıyor,asiyordu. Venezuela,Kolombiya (özellikle Kolombiya ) gibi ülkelere çöreklenmiş KARTEL butun dünyada yılda yarım trilyon dolarları bulan bir ticareti herseye ,butun engellere rağmen surduruyordu. Ülkelerde milletvekilleri,senatorler, yargiclar,bakanlar, teröristler,is adamları satın aliniyor; kurulan rusvete,tehdite,kaçırmaya, tehdite,cinayete dayalı buyuk ağ, KARTEL kontrolünde isletiliyordu...
Bu hikaye çok eskiye,evvele dayalı bir dünya gercegiydi. Birçok ülke bu kartelin emrindeki/kontrolündeki terör gruplarının, gerilla hareketlerinin muhatabı oldu...Hikaye hep aynıydı,doğuda Taliban,el Kaide,PKK, pesmerge vb. teror/gerilla hareketleri ile ne isteniyor; nereye hizmeti bekleniyor idiyse, uyuşturucunun bu hattına dahil coğrafyada da (Kolombiya,Meksika,Venezuela,Nikaragua vb.) adı Farc, ELN,EPL,Sandinista vs.olan gruplar işin koruyuculugunu,bekçiliğini, ayakciligini yaptılar.Kimi milliyetciydi,vatanseverdi,kimi devrimciydi,marksistti ; zaten farketmezdi de ...Doğu trafiğinde de aynı işi kendilerine "mucahit" "İslam cihatcisi" diyenler yapıyordu.
Iste ne olduysa oldu,adamlar onlarca yol tıkır tıkır, problemsiz yürüttükleri işe Turkleri bulaştırma gafletinde bulundular.Kolombiya - Venezuella- çıkışlı ABD uzerinden Hollanda gidişli yola Turkiye'yi ve Turkleri (Mersin'i) dahil ettiler.Buyuk gafletti.Onlarca yıl, problemsiz yürüyen işleri yüzlerine gözlerine bulaştı. İş patladı.
Herhalde pismandirlar. Kartel yoneticileri,kendi aralarında bu işin hesabını yapiyor; bu işe Turklerin buluşmasına sebep olanları ayıklayıp,infaz ediyorlardır, herhalde...Biz filmlerde böyle gördük...

Bu sabah tam bunlari düşünür "yazayim" derken ; dünya piyasasına ve uluslararası kamuoyuna bir başka skandalla düşmüş olduğumuzu gördüm.Evet,nurtopu gibi bir çocuk daha dünyaya getirmiştik.
Tarihin yazmadığı, yazamayacagi, gerceklesebileceginin düşünülmesinin bile imkansız olduğu bir işe imza atmaktaydik...Gerçekten de bu işi de bizden gayrısı yapamazdı.
BUYUK BRITANYA KRALIYET AILESI MENSUPLARINA RUSVET VERMEK..
BREH...BREH...BREH!..
İddia buydu...Bu olmasına ve doğruysa onların (Prens ve prenseslerin) bu işe nasıl karistiklari bir KOCAMAN SORUYSA DA, bu iliskileri kurmak,bunlara ulaşmak ve sterlinlinleri takdim edebilmek başarısı konunun bir başka önemli boyutudur.Yuzyillardir burnundan kıl aldirmamis İngiliz Kraliyet soyu mensuplarına yanasacaksin, ahbap olacaksın,Saray ve çevresindeki zırhı deleceksin; SIS(M 16) yi atlatacaksin , Kraliçe duymayacak ve YAPISTIRACAKSIN RUSVETI...
Ardından da FETO IDDIALARI...
Bu Feto bize çağ atlattı doğrusu...Dünyanın kıskanıp kiskanmayacagini bilmem ama hayret ve dehşetle izlediği muhakkaktır.
Bir takım isimler var.Ingiltere'de ticaret hayatinin içinde önemli bir isimden bahsediliyor, vs.
Tamam buraya kadar anladık,anlamasına da bendeniz yine SEYTANIN AVUKATLIGINI yapacağım. Daha doğrusu SEYTANIN SAVCILIGINI...
Sorular :
1- Buyuk Britanya Kraliyet ailesi mensubu ekselanslara ne sebeple - iddia dogrultusunda- rüşvet verilmiştir? Eşi eski bir milletvekili olan bir kişinin eşi olan Hanımın İngiltere ile ilgili bir konusunun halli için mi?
2- Bu kişi 24. Donem milletvekilidir.Yani 2011-2015 aralığında.Hangi Partidendir :AKP ...Tescilli Fetocu mudur? Evet.Google'a girin sayfalar dolusu bilgi çıkar.Hatta Feto'nun ilk üç yardımcısından biri olduğu yazılır,söylenir...
3- HDP'nin 2017'de etkisiz hale getirilen militanı terorist Volkan Bora fotoğrafları servis edildiği için soruşturma açılan HDP' li vekil Semra Güzel (firar ettiği soylenmekte) bu fotoğrafı hangi yıl cektirmistir? Kendisi bu fotoğrafı 15 Temmuzdan önce 2013-2015 kamp ziyaretlerinde çektirdiğini soyluyor.
4- Geldik en kritik soruya...Semra Güzel'in,15 Temmuz öncesi PKK kampında
teröristle cektirdigi fotoğraf HDP&PKK ilişkisi için bir kriter,suçlama sebebi,en azından propaganda malzemesi oluyor da; FETO örgütünün en üst (belki 2.,3.,4.) adamının 24. Donem AKP vekilliği AKP&FETO (siyasi ayak !) için kriter olmuyor. Hadi ötekiler (mesela Bozdag basta) Feto tehlikesini 15 Temmuzda kavradilar diyelim...Yahu bu Feto bacaksız miydi da ayağı yok?..
Bu Ülkenin karşı karşıya bulunduğu teror saldırılarının iki temel ayağı var. Biri FETO, diğeri PKK...
PKK isimli teror örgütü ile hiçbir siyasi organizasyon ve kişinin birlikteliği kabul edilebilir ve affedilir bir konu değildir...Nokta...
Bakalım,birileri ve Cumhuriyetin savcıları FETO & SIYASET-SIYASETCI ilişkisi için ne zaman düşünmeye vakit bulacaklar?..Fotograf cektirilen kişi (cekinilen...Anadolu'da böyle denir) teröristse -ister PKK,ister Feto- yanında poz verenler için muamele aynı olmalıdır!.. Bu da nokta.
SEYTANIN SAVCISI IDDIANAMESI...

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.