Usta Oyuncu Fatma Girik'in Vasiyeti Ortaya Çıktı

Usta Oyuncu Fatma Girik'in Vasiyeti Ortaya Çıktı

Yeşilçam'ın usta oyuncularından Fatma Girik, bu sabah tedavi gördüğü özel bir hastanede koronavirüse bağlı çoklu organ yetmezliği nedeniyle yaşamını yitirdi. Ölüm haberiyle herkesi yasa boğan sanatçının daha önce yaptığı bir açıklamada...

Yeşilçam'ın usta oyuncularından Fatma Girik, bu sabah tedavi gördüğü özel bir hastanede koronavirüse bağlı çoklu organ yetmezliği nedeniyle yaşamını yitirdi. Ölüm haberiyle herkesi yasa boğan sanatçının daha önce yaptığı bir açıklamada 'Büyük bir uğurlama ya da tören istemiyorum' vasiyetinde bulunduğu ortaya çıktı.

Sayısız projede yer alan başarısıyla adından söz ettiren 79 yaşındaki Fatma Girik, bu sabah hayata gözlerini yumdu. Sanatçının ölüm haberi başta sanat dünyası olmak üzere herkesi yasa boğdu. Girik'in daha önce yaptığı bir açıklamadaki vasiyeti de yeniden gündeme geldi.

"Öldüğümde öyle büyük bir uğurlama ya da tören istemiyorum"

"Öldüğümde öyle büyük bir uğurlama ya da tören istemiyorum"

Girik, 2019 yılında Posta'ya verdiği röportajda 'Neticede robot değilim bir canlıyım; bir gün elbet ölümü tadacağım. Memduh'a (Ün) kavuşacağım. Ölüm kötü bir şey değil. Kötü olsa Allah ölümü vermezdi. Biz gideceğiz ki ardımızdan yenileri gelsin' demişti. Ölümünün ardından nasıl bir cenaze töreni istediğinden bahseden usta oyuncu, 'Öldüğümde öyle büyük bir uğurlama ya da tören istemiyorum. Gülriz Sururi gibi sessiz sedasız çekip gitmek istiyorum' şeklinde konuşmuştu.

Röportajın tamamı için tıklayınız.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler