Ünlü yıldız, Kate Middleton'dan özür diledi

Ünlü yıldız, Kate Middleton'dan özür diledi

Kate Middleton kanser olduğunu açıkladıktan sonra hem ünlü isimlerden hem de pek çok ülke liderinden destek mesajları alırken bir mesaj da Blake Lively'den geldi. Lively, Prenses'ten özür diledi.

Uzun süredir kamuoyu önünde görülmediği için hakkında çeşitli komplo teorileri üretilen Kate Middleton, sonunda bir paylaşım yaparak sır perdesini araladı.

Bir süredir "Kayıp Prenses" olarak anılan Middleton, kansere yakalandığını ve şu anda tedavi sürecinde olduğunu açıkladı. Middleton'ın duyurusundan sonra çok sayıda destek mesajı yayınlandı. Destek mesajlarıyla beraber ünlü bir isim Prenses'ten özür diledi.

Play Video

Galler Prensesi Kate Middleton kanser tedavisi gördüğünü duyurduktan kısa bir süre sonra Blake Lively, Photoshop başarısızlığıyla dalga geçtiği için sosyal medyadan özür diledi.

Middleton'ın çocuklarıyla olan fotoğrafı, üzerinde düzenleme olduğu ortaya çıkınca olay olmuştu.

Lively, Instagram hikayelerinde "Eminim bugün kimsenin umrunda değil ama bunu kabul etmem gerektiğini hissediyorum. Aptalca bir paylaşım yaptım ve ah dostum, bu gönderi bugün beni utandırdı. Üzgünüm. Herkese her zaman sevgi ve iyi dilekler gönderiyorum” diye yazdı.

Söz konusu fotoğraflar, Lively'nin Betty Buzz ve Betty Booze serisinin bir içkiyle rahatladığını gösteren tanıtım çekimleriydi. Görüntülerde abartı bir şekilde düzenleme vardı ve Lively de Middletonın Photoshop düzenlemesine gönderme yaparak paylaşımı yapmıştı.

Lively gibi Kim Kardashian da Middleton ile alay eden isimler arasındaydı. Kardashian, geçtiğimiz günlerde arabasının yanında bir fotoğrafını paylaşarak, Prenses'i aramaya gittiğini yazmıştı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler