Ünlü oyuncuya baklava daveti

Ünlü oyuncuya baklava daveti

Dünyaca ünlü oyuncu Charlize Theron, son filmi "The Old Guard" ile son haftaların çok konuşulan isimlerinden biri. Filmde Theron'un baklava yediği sahne sosyal medyada büyük ilgi çekti.

Dünyaca ünlü oyuncu Charlize Theron, son filmi "The Old Guard" ile son haftaların çok konuşulan isimlerinden biri. Filmde Theron'un baklava yediği sahne sosyal medyada büyük ilgi çekti. Yıldız oyuncu baklava ile ilgili "En iyisinin Gaziantep'te yapıldığını duydum" yazınca belediye başkanı ve baklavacılardan davet geldi.

Fatma Şahin'den Charlize Theron'a "baklava daveti"

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, "The Old Guard" filminde baklava yeme sahnesi bulunan ve Gaziantep baklavasına öven Hollywood yıldızı oyuncu Charlize Theron'u kente davet etti.

Ünlü artis filmin bir sahnesinde iştahla baklava yedi sosyal medya Gaziantep göndermeli paylaşım yaptı. Belediye başkanı ve baklavacılardan davet geçikmedi. Filmin yapımcı şirketi ünlü artisin baklava yediği sahneyi sosyal medyadan paylaşım yaparak Türkçe  'Afiyet olsun' yazdı. Paylaşıma Theron 'da 'Tattığım en iyi şeydi. En iyisinin Gaziantep 'te olduğunu duymuştum.' diye cevap verdi. Bunun üzerine sosyal medyadan Türk takipcilerden davet yağdı.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Medya