Ünlü iş adamının ihaneti milyonluk tablo satışı ile başlamış!

Ünlü iş adamının ihaneti milyonluk tablo satışı ile başlamış!

İddialara göre; Sanat Danışmanı Selcan Atılgan, H.D'ye çok değerli üç tane tablo satmış.

Ünlü iş kadını S.S.D'nin kendisini aldattığı konuşulan eşi H.D'nin yasak aşk yaşadığı iddia edilen sanat danışmanı sosyetik güzel Selcan Atılgan ile yakınlaşması tablo satışı ile başlamış.

ESMER GÜZELİ BAKIN KİM ÇIKTI

Ünlü iş kadını S.S,D; eşinin kendisini aldattığı esmer güzelinin ünlü Sanat Danışmanı sosyetik güzel Selcan Atılgan olduğu cemiyet hayatında dilden dile konuşulmaya başlamıştı.

Cemiyet hayatının yakından tanıdığı Selcan Atılgan ismi son olarak sosyetik iş adamı ünlü koleksiyoner Osman Çarmıklı'nın sanat danışmanı olduğu Kanyon Gina Restaurant'ta çekilen fotoğrafla ortaya çıkmıştı.

TABLO SATIŞINDAN ÇIKAN ÇOK ÖZEL DOSTULUK 

Son olarak gelen dedikodulara göre; Selcan Hanım yakın çevresine çıkan haberlerden dert yanarak adının yasak aşk skandalına karıştığı iddia edilen sosyetik iş adamı H.D ile "Bir çok defa bir araya geldik ama aramızda aşk yok, sadece kendisine bir kaç tane değerli tablo sattım o yüzden görüştük" diyormuş.

Ateş olmayan yerden duman çıkmaz misali Selcan Hanım'ın iddia edildigi gibi; tablo satışından doğan çok özel dostluğu ne aşamadadır bilinmez ama; H.D'nin çok özel tablo koleksiyonu olduğu ve aile müzelerinde değeri biçilmez tablolar olduğu söyleniyor.

ÜNLÜ İŞ KADINI DA EŞİ GİBİ ÇAĞDAŞ RESİM MERAKLISI

Cemiyet Hayatının en önde gelen isimlerinden olan S.S.D'nin de çağdaş resim merakını bilmeyen yok. Aynı zamanda mini bir çağdaş resim koleksiyonu olduğu biliniyor. Yoğun iş temposundan kalan zamanını yurt içi ve yurt dışındaki sergileri gezerek geçiren S.S.D'nin eşi tarafından sanat danışmanı tarafından aldatıldığının iddia edilmesi bu kadar da tesadüf olmaz dedirtti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler