ÜNLÜ İŞ ADAMI ALİ RIZA GÜLTEKİN ÖLDÜRÜLDÜ

ÜNLÜ İŞ ADAMI ALİ RIZA GÜLTEKİN ÖLDÜRÜLDÜ

Erekek giyim mağazalarının eski sahibi ünlü iş adamı Ali Rıza Gültekin uğradığı silahlı saldırı sonucu hayatını kaybetti...

İstanbul’un Beşiktaş ilçesinde Crispo erkek giyim mağazalarının eski sahibi iş adamı Ali Rıza Gültekin (57) uğradığı silahlı saldırıda hayatını kaybetti. Olay nedeniyle çevrede güvenlik önlemi alarak inceleme yapan polis, kaçan şüphelileri yakalamak için çalışma başlattı. Gültekin, 2015 yılında da Beykoz’da uğradığı silahlı saldırıyı yara almadan atlatmıştı.

Olay, saat 22.30’da Hamidiye Mahallesi’nde bulunan 4 katlı apartmanın son katında meydana geldi. İddiaya göre, kumarhane olarak işletildiği öğrenilen bir mekanda Crispino giyim mağazalarının eski sahibi Ali Rıza Gültekin, kimliği belirsiz kişinin silahlı saldırısına uğradı. Başına tek kurşun isabet eden Gültekin yere yığıldı.

Silah seslerini duyan vatandaşlar durumu polis ve sağlık ekiplerine bildirdi. Bunun üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Sağlık ekipleri yaptıkları kontrollerde Gültekin’nin hayatını kaybettiğini belirledi.

Saldırının gerçekleştirildiği mekanda incelemelerini sürdüren polis kaçan şüphelileri yakalamak için çok yönlü çalışma başlattı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler