Uğur Dündar'ın şaşırtan tornistanı!

Uğur Dündar'ın şaşırtan tornistanı!

Gazeteci Uğur Dundar, yine şaşırtmaya devam ediyor.

Daha önce organize suç örgütü lideri Sedat Peker tarafından tehdit edildiğini vurgulayan Uğur Dündar, yine şaşırttı. Sosyal medya aracılığıyla açıklamalarda bulunarak gündemi değiştirebilen Sedat Peker'e övgüler yağdırmaya başlayan Uğur Dündar, bu kez de, Peker'in kitabının yazılması gerektiğine dikkat çekti.

Sözcü yazarı Uğur Dündar, Gürkan Hacır'ın sunduğu KRT'de yayımlanan 'Şimdiki Zaman' programında konuştu. Dündar, "Suçu ve suçluyu övmek gibi bir alışkanlığımız yarım yüz yıllık meslek hayatımızda olmadı" diyerek organize suç örgütü lideri Sedat Peker'e açıklamaları sebebiyle teşekkür etti. 


Dündar şu ifadeleri kullandı:

"Biliyorsunuz bu mafya dünyasıyla nasıl mücadele ettiğimizi ama burada Sedat Peker'e bizim hakikat adına bir teşekkür etmemiz lazım. Çünkü İsmail'in, Mustafa'nın, Gürkan'ın, benim hep köşelerimizde yazdığımız gündeme getirdiğimiz ama pek fazla dikkat çekmeyi sağlayamadığımız yolsuzluk ve hırsızlıklar konusunda irin toplamış bir çıbana iğneyi batırıverdi. Bütün Türkiye birdenbire büyük bir hakikatla yüzleşmek zorunda kaldı."

Sedat Peker de Dündar'ın bu teşekkürüne Twitter hesabından cevap verdi.

Sedat Peker’in paylaşımları şu şekilde;

"Şahsıma etmiş olduğunuz teşekkür benim için çok değerli"
"Sayın Uğur Ağabey (Dündar), katıldığınız televizyon programında şahsıma etmiş olduğunuz teşekkür benim için çok değerli. Biz sizin televizyonlarda habercilik yaptığınız dönemlerde büyüdük ve sizden her zaman saygıyla bahsettim. 

Sayın Uğur Dündar, Şile’ye eskiden benim olan eve gelmişsiniz, bir anınızı dinledim. İnanın ben orda olsaydım size rehberlik yapıp evi gezdirmekten memnuniyet duyardım.

Sayın Uğur Dündar, ben hiçbir zaman melek olduğumu söylemedim, ama bu kelek düzenin içerisinde de kurban seçilmeyi kendime yediremedim. 40 yaşından küçük kardeşlerimle bir anlaşma yaptım. Eğer ölmez sağ kalırsam anlaşmama sadık kalacağım

Kimsenin hırsızlık yapamayacağı bir sistemi onlara anlatacağım. süslü sülünün bakan olduğu, bayburt inşaatın, şenbay inşaatın, aga inşaatın üstünden onlarca milyon doları çalanların başbakanlık yaptığı ülkede, şahsıma yapılan pislik mafya yakıştırmasını asla kabul etmem.

Ben bir davaya inandım Sayın Uğur Dündar. Kendimce doğrularım vardı. İyi bir şey yaptıysam da, kötü bir şey yaptıysam da samimi olarak inandığım davam için yaptım. Teşekkürünüz için size saygılarımı sunuyorum."

KİTABI KİM YAZACAK?

Sedat Peker için övgülerine devam eden Dündar, Twitter'dan şu ifadeleri kullandı:

Merhum Halit Çapın, yazı ve röportajlarıyla beni, gazeteci olmaya heveslendiren bir ustaydı. Hele onun Dündar Kılıç'ı anlattığı "Bir Kabadayının Anotomisi" başlıklı yazı dizisini nefesimi tutarak okumuştum. Sedat Peker'i objektif bir bakışla anlatan kitabı bakalım kim yazacak?..

ANİ TORNİSTANIN SEBEBİ NE?
Ugur Dündar'ın bu mesajı bazı çevreler tarafından, "Uğur Dündar attığı twit ile Sedat Peker güzelleme yapıyor kitabı yazılacak Adamsın diyor" şeklinde yorumlanırken, kimilerince de, "firari iş adamı Sezgin Baran Korkmaz ile ilgili bir takım ilişkileri ortaya çıkacak diye mi korkuyor" diye yorumlandı. 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler