Twitter'dan Devlet Bahçeli'nin Boğaziçi paylaşımına kısıtlama

Twitter'dan Devlet Bahçeli'nin Boğaziçi paylaşımına kısıtlama

Twitter, MHP lideri Bahçeli'nin Boğaziçi Üniversitesi'ndeki eylemlerle ilgili yaptığı bir paylaşıma kısıtlama getirdi. Bu engellemenin ardından MHP'den "Eylem yapan terör örgütleriyle irtibatlı ve iltisaklı olanlara Twitter ve Twitter'ın...

 Twitter, MHP lideri Bahçeli'nin Boğaziçi Üniversitesi'ndeki eylemlerle ilgili yaptığı bir paylaşıma kısıtlama getirdi. Bu engellemenin ardından MHP'den "Eylem yapan terör örgütleriyle irtibatlı ve iltisaklı olanlara Twitter ve Twitter'ın arkasındaki güçler destek vermiştir" tepkisi gösterildi.

Melih Bulu'nun Boğaziçi Üniversitesi'ne rektör olarak atanmasından sonra başlayan protesto gösterileri kısa sürede büyürken, konuyla ilgili olarak siyasiler de açıklamalarda bulundu. MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli de Twitter üzerinden yaptığı paylaşımlar ile olaylara tepki gösterdi.

Bahçeli konuyla ilgili olarak birden çok paylaşımda bulunurken, Twitter bu paylaşımlardan birine kısıtlama getirdi. Yaşanan gelişmenin ardından MHP tarafından yazılı bir açıklama yapıldı.

Son Dakika: Twitter'dan Devlet Bahçeli'nin Boğaziçi paylaşımına kısıtlama

Yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

Boğaziçi Üniversitesinin önündeki menfur eyleme karşı gösterdiği tepkiden dolayı MHP lideri sayın Bahçeli'nin bazı paylaşımlarına twitter kısıtlama getirmiştir.

"OKYANUS ÖTESİNDEN TEPKİ GÖSTERMİŞTİR"

Sayın Bahçeli terörist ve öğrenci ayrımını ortaya koyduğu halde -ki bu emniyet tarafından da teyit edilmiştir- okyanus ötesinden Twitter buna tepki göstermiştir.

"TWİTTER'IN ARKASINDAKİ GÜÇLER DESTEK VERMİŞTİR"

Boğaziçi üniversitesi önünde eylem yapan terör örgütleriyle irtibatlı ve iltisaklı olanlara Twitter ve Twitter'ın arkasındaki güçler destek vermiştir.

BAKAN SOYLU'NUN PAYLAŞIMINA DA UYARI KONULMUŞTU

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun "Boğaziçi Üniversitesi'nde Kabe-i Muazzama'ya yapılan saygısızlığı gerçekleştiren 4 LGBT sapkını gözaltına alındı!" ifadesini kullandığı paylaşımına, Twitter tarafından uyarı konulurken 'nefret söylemi hakkındaki kurallarını ihlal ettiği' notu düşülmüştü.

MHP lideri Bahçeli kaldırılan paylaşımda şu ifadelere yer verdi:

"Sırtlarını ajanlara, zalimlere ve karanlık çevrelere dayamış olanlar evlat değil başı ezilmesi gereken zehirli yılanlardır. Yasa dışı eylemleri diğer üniversitelere teşmil etmek için kuyruğa girenler bunun bedelini acıklı şekilde ödemelidir"

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler