Türkkan

Sevgili okuyucularım iyi bir çalışma haftası dilerim.
Geçtiğimiz haftaya giriş yaptığımızda eski istihbaratçılar ve onların geçmişte çekişme içine girdikleri siyasi yapıların çatışması ile girdik, haftanın sonunu İYİ parti genel başkan yardımcısı sayın LÜTFÜ TÜRKKAN beyefendinin bir şehit yakınına sinkaf etmesi ile ülkeninde ayağa kalkması ile bitirdik.
Yok aslında farkımız, biz OSMANLI BANKASIYIZ.
Kurtlar vadisi dizisinde rahmetli FUAT DOĞU beyi canlandıran DOĞU EŞREFOĞLU dizinin kahramanı POLAT ALEMDAR beye şöyle sesleniyor.
Evlat TÜRKİYE’ deki tüm derinlerin kuyrukları birbirine bağlıdır.
Çok doğru bir sözdür.
Ben sayın LÜTFÜ TÜRKKAN beyi 1990 yılının ağustos ayında bir yakın semtten arkadaşım tarafından tanıştırıldım. Biraz gergin bir ortamda olsa bile kibarlığından ve sakinliğinden hiçbir şey kaybetmedi o gün.
Sonraki yıllarda baktık tüm dostlarımız ortak ve aileler birbirini tanıyor hatta kabirlerimizde bile yakınız.
Ama hep uzak kaldım kendisi ile hiçbir zaman yakın olmadım.
Cuma sabahı bu sinkaf hadisesi olmadan gazeteci sayın SALİH TUNA beyefendi ,vekil TÜRKKAN’IN UYAP yolu ile bir haciz varakasını paylaştı sosyal medyada twitter yolu ile.
Buda bize gösteriyor aslında uzun zamandır suyun altında başka hadiseler dönüyor, bazı mücadeleler var bunlar siyaset dışı bile, ama sanki siyasi bir çatışma gibi gösterilerek başka bir mücadelenin üstü örtülüyor.
Bazı DERİN MAHFİLLERDE her şey kardeşlik içindir.
Bugün sabah eski dostum sayın İBRAHİM KARAGÜL beyefendi BATI,AMERİKA düşmanlığı ve sayın LÜTFÜ TÜRKKAN beye ciddi ağır eleştiriler getirmiş gülümsedim.
Neden, FETÖ terör ve casusluk örgütünün yaptığı hain 15 temmuz 2016 darbesinden sonra genel yayın yönetmeni olduğu YENİŞAFAK gazetesinde baş sayfa FETTULLAH GÜLENİN masonluk belgesini bastı buna göre ÜÇGEN LOCASI üyesi FETTULLAH GÜLEN 1975 yılında bu belgeyi almış.
Üstündeki SANDIK LEKESİ bunu doğruluyor tüm veriler ile.
Lütfü bey Makedonya, yani balkan kökenli bir kardeşimizdir.
Yıl 1968 rahmetli babam birkaç arkadaşı ile araç ile ALMANYA devletine gitmek için yola çıkıyorlar, BELGRAD yakınlarında başka bir aracın sıkıştırması ile uçurumdan araçla aşağıya uçuyorlar, ALLAHIN yardımı ile bir gölete uçuyorlar, fakat su debisi derin araba filmlerdeki gibi dibe vuruyor suyun altında büyük bir mücadele sonrasında arabanın içine su doluyor, rahmetli derdi son seni gördüm gözümün önünde cama yumruk attım cam kırıldı bitkin halde suyun kenarına çıkmışız ve bayılmışız.
Olay yeri kalabalık ama kimse müdahale etmiyor yarı baygın görüyorum derdi, tesadüf olay yerinden aracı ile geçen TÜRK büyükelçisi olaya müdahale ediyor ve hemen Belgrad merkezde bir hastaneye kaldırıyor yaraları orda tedavi ediliyor, kırıklar alçıya alınıp ülkemize gönderiliyorlar.
2015 aralık ayında BELGRAD şehrine gittim o hastaneyi buldum aynen duruyor.
Tabi sonra öğrendiğimde şirketin Yugoslavya sorumlusu N.B isimli bir kişinin düzenlediği bir operasyon.
O yıllarda İstanbul bölgesinde SOVYET masası uzmanlarından biri ŞEHİT HİRAM ABAS birside daha sonra MİT müsteşarı olan ŞENKAL ATASAGUN.
1983 7 şubat günü rahmetli babam öldükten bir yıl sonra şirketin Yugoslavya sorumlusu N.B ,KENAN EVREN paşa tarafından devlet üstün hizmet madalyası veriliyor.
O tarihte ben kendi imkanlarım ile ünlü bir iş insanımızın yalısında yine şirkette görevli KENAN paşanın kızı ve damadını izliyordum(Ş,E.G), insanın canı yanınca TÜRK ATASÖZÜ şöyle der.
CANI YANAN EŞEK YARIŞ ATINI GEÇER…:)
Birde KURTLAR VADİSİ dizisinin BARONU KARAHANLI dizide şöyle söyler.
KURTLUKTA DÜŞENİ YEMEK KANUNDUR..
Bugünlerde CAMBAZA bak oyunu oynanıyor olabilir, birbirlerine çok hakaret ederek kamuoyu oluşturmak telde oynayan cambaz hikayesini anlatır fazla yemeyin.
TÜRK ekonomisinde ALMANYA çok temellidir, emtia kutusu İsviçre devletidir.
Büyük devletlerin veya büyük devletlerin gizli servislerinin toplantılarından kısa bir müddet sonra büyük sinerjiler çıkar.
GORBAÇOV ile baba BUSH Malta’da 1989 yılının aralık ayında bir savaş gemisinde toplandıktan birkaç gün sora ROMANYA’ da ihtilal gerçekleşti ÇAVUŞESKU rejimi sonlandı.
Geçtiğimiz hafta içi RUSYA DEVLET BAŞKANI sayın VİLADİMİR.V.PUTİN şu açıklamayı yaptı, KIRIM sonsuza kadar RUSYA devletinindir.
Lütfü Türkkan beyefendinin yakın dostu Ukrayna eski meclis üyesi kırım tatarları federasyonu başkanı MUSTAFA ABDÜLCEMİL KIRIMOĞLU ve UKRAYNA DEVLETİ Kırım tatarları ile yakın ilgisi ve faaliyetleri önemlidir.
Büyük devletler ile akıl yolu olmayan tekil mücadeleler en çok bizim gibi atlama noktası olan ülkelere zarar verir.
Birde KOZMİK işlerde hata yapan gurupların sonunda hep hataları büyük felaket zarar getirir.
SAYGILARIMLA,
ALP TUFAN.

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.