Türkiye Değişim Partili Adnan DELİKURT: Afet Her Yerde

Türkiye Değişim Partili Adnan DELİKURT: Afet Her Yerde

Türkiye Değişim Partisi Sanayi Politikalarından Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Adnan Delikurt, İstanbul'da yağan yoğun kar yağışıyla ilgili olarak, "Böylesine yönetemeyenlerin koltuklarda olduğu bir yerde , bu zor günler geçmiş de olmuyor" dedi.

İstanbul ve Marmara Bölgesi'nde yaşanan kar esareti Türkiye'nin gündemindeki yerini koruyor. Türkiye Değişim Partisi Sanayi Politikalarından Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Adnan Delikurt da, yazılı bir açıklama ile iktidarın ülkeyi yönetemediğini öne sürdü. Delikurt'un açıklaması şu şekilde;

"Son yaşanan ağır kış şartları, başta İstanbul olmak üzere yurdun büyük bölümünde ‘yönetimsizlik’ nedeniyle adeta büyük bir afeti bizlere yaşatmıştır. Öncelikle herkese geçmiş olsun diyoruz. Ama görüyoruz ki, böylesine yönetemeyenlerin koltuklarda olduğu bir yerde , bu zor günler geçmiş de olmuyor. Geçeceğe de benzemiyor!

Yolda saatlerce kalan ve çile çeken vatandaşlarımıza mı üzülelim? Bu tedbiri meteroloji uyarılarına rağmen ciddiye almayan, hatta görev mahallinde bile durmayan yöneticilere mi hesap soralım? Ya da bugüne kadar her zor zamanda yanımızda hissettiğimiz Cumhuriyetimizin kurumları şimdi neredeler ve bu kurumları yok hükmünde kılan kimler, bunları mı arayalım?

Hani bizim Kızılay’ımız? Hani bizin THK’mız?...

Görüyoruz ki her geçen gün kayıplarımız giderek artıyor!

Tüm bu kayıpları bulmak ve yerine koymak için başta yetkili ve sorumlular olmak üzere tüm Türkiye’yi göreve çağırıyoruz…

Öte yandan bunlar yetmezmiş gibi bir başka ‘yönetim yokluğu (!)’ nedeniyle bugün sanayicilerimize, ‘ ŞARTER’ indirtilmektedir.

Önce gizli gizli sanayiciler aranarak yapılan işlem ortaya çıkınca bazı sektörlerin ŞARTER indirmesi önlense de, Organize sanayi bölgeleri ve büyük sanayi tesislerinde salı gününden itibaren üretim durmuştur.

3 günlük üretim durdurmanın maliyeti 1 MİLAR DOLARDIR!!!!!

İran’ın doğalgaz akışını kesmesi ile bugün yaşadığımız bu sıkıntının nedenleri gerçekten bir arıza mıdır? Yoksa Türkiye’nin doğalgaz ödemesini yapmamasından mıdır? Ya da doğalgaz alacak paramız mı yoktur? Bu sorular hala ilk ağızdan cevap bulmamıştır. Yöneticiler bizi ikna etmemiştir.

Bugün İran ile başlayan ve Karadeniz’de suların ısınmasıyla olası Rusya enerji kaynaklarının da ‘arızalanması’ noktasında doğabilecek sıkıntılar acaba hesap edilmekte midir? Bilmiyoruz. Ve yaşadıklarımız örneklerden dolayı korkuyoruz.

Görüldüğü gibi ülkenin yönetim sorunu artık cebimizdeki parayı da , evdeki ekmeğimizi de her geçen gün çalmaktadır!

Doğal afetler bir yana, afet sayımız ve alanımız her geçen gün artmaktadır. Biz Türkiye değişim Partisi olarak herkesi yarınlara sahip çıkmak için göreve çağırıyoruz.

Başta merkezi hükümet olmak üzere, yerel yönetimleri aynı çatı altında toplanmaya ve önce bir hasar tespit çalışması ile işe başlayıp kamuoyu aydınlandıktan sonra, birlik beraberlik içinde bu konuda ne yapılması gerekiyorsa acilen bilgilendirme talep ediyoruz.

Bununla da yetinmeyip elimizi taşın altına koymaya hazırız deyip başta Cumhurbaşkanı ve tüm partileri çözüm toplantısına çağırıyoruz.

Hem sanayicimizin yaralarını sarmak ve hasarlarının karşılanmasını sağlarken , hem de Türkiye’nin geleceğini Türkiye’ye vermek için herkesi sorumluluk almaya ve Türkiye’nin yönetilmesine davet ediyoruz."

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler