Terim’den veda sözleri… ‘Haklarını helal etsinler’

Terim’den veda sözleri… ‘Haklarını helal etsinler’

Galatasaray, sezonun son maçında Yeni Malatyaspor'u 3-1 mağlup etmesine rağmen şampiyonluğa ulaşamadı. Maç sonunda açıklamalar yapan teknik direktör Fatih Terim ayrılık sinyalleri verdi.

Süper Lig’de 2020-2021 şampiyonluğunu averajla Beşiktaş’a kaptıran Galatasaray’da teknik direktör Fatih Terim maç sonu hem buruk hem de tepkili ifadeler kullandı. Sarı kırmızılı ekip, Yeni Malatyaspor’u 3-1 mağlup etmesine rağmen averajda fark yaratamayınca şampiyonluğu göğüsleyemedi. Maç sonrası Galatasaray’ın teknik direktörü Fatih Terim, yönetime ve yayıncı kuruluşa tepki gösterdi. İşte, Terim’in açıklamalarından satır başlıkları…

“CAMİADAKİ BÜYÜK BİR ÇOĞUNLUĞA TEŞEKKÜR EDERİM”
“41 maç 42 hafta kolay değil. Sıkıştırılmış bir lig. Sadece korona ile rakiplerle uğraşmıyorsunuz. Birçok unsurla beraber uğraşıyorsunuz. Oyunun içinde herkes var ama oyuncularıma teşekkür ettim şimdi kendileriyle helalleşirken. Biz hiç bırakmadık. Florya hiç bırakmadı. Çok da yaklaştık esasında. Denizli ve burada gol yemesek şampiyonuz. Kısmet değilmiş. Florya'daki çalışanlara, arkadaşlara, teknik heyete sonsuz teşekkür ediyorum. Bizi samimi olarak destekleyen Galatasaray taraftarına, camiadaki çok büyük bir çoğunluğa buradan teşekkür ederim.”

”ÇOK EVVEL BİTİRMEMİZ GEREKİRDİ”
”Federasyon ve kurullarına göğsümüzü germişken, teşekkür edenlerle bile karşılaşıyoruz. Basınla, hakemlerle, federasyonla ayrı uğraş, bir de içeri ile uğraş. Çok evvel bitirmemiz gerekirdi bu yarışı bizim. Kadrolar ne olursa olsun, onun hesabına girmiyorum ben. Çok ciddi yaralar verdiler bize. Herkese, her şeye rağmen olabilir miydik? Bunların rağmeni çok fazla olacaktı, olmadı. Bu yarışta Galatasaraylılığımla gurur duyuyorum. Yalnızım dediğim zaman çok şey ifade etim de maalesef anlamadılar. Dramatik bir kayıp oldu. Atılmayan penaltı, yenilen goller… Rakibimizi ve tüm rakipleri tebrik ederiz.”


 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler