Temel Karamollaoğlu'ndan Fatih Erbakan yanıtı: "Dünyada babadan oğula sistemi kalktı."

Temel Karamollaoğlu'ndan Fatih Erbakan yanıtı: "Dünyada babadan oğula sistemi kalktı."

Türkiye'deki ekonomik durumu eleştiren Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, yeni parti kuran Fatih Erbakan’ı eleştirdi.

Türkiye'deki ekonomik durumu eleştiren Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, yeni parti kuran Fatih Erbakan’ı eleştirdi. Karamollaoğlu, “AK Parti ye yarar ama onların projesi midir, bilemem... Bu konu, üzerinde durmamız gereken konu değildir” dedi.

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, Ekonomik ve Sosyal Araştırmalar Merkezi’nin (ESAM) düzenlediği etkinliğe katıldı.

Önemli mesajlar veren Karamollaoğlu, “Türkiye’nin geleceği, geleceğin Türkiye’si” başlıklı konferansta bir konuşma yaptı.

Türkiye’nin içerinde bulunduğu duruma değinen Karamollaoğlu, “Ülkemizde ahlaki ve manevi yozlaşma zirveye çıktı. Eğitim bir keşmekeşe döndü. Arkadaşlar iktidar geldiklerinde akıllı tahta ve tablet projesiyle geldi. Batılılar da bunları icat etmelerine karşı çocukları bunlardan uzak tutmaya çalıştılar. Toplumsal kamplaşma var. Kamplaşma olursa herkes kendi tarafına çekebileceğini düşündü. Dışarıdan bir taarruz geldiğinde biz buna nasıl karşı koyacağız. Bu ciddi bir problem” dedi.

Gelen bir soru üzerine Fatih Erbakan’ın yeni parti kurmasını da değerlendiren Karamollaoğlu, “AK Parti ye yarar ama onların projesi midir, bilemem... Bu konu, üzerinde durmamız gereken konu değildir. Liderlerin çocukları babalarından varis kalmış gibi hareket ediyorlar, ama bu hiç işlememiştir, işlemeyecek de. Abdulhamit'in torununa gelince, dünyada babadan oğula sistemi kalktı. Bu yüzden böyle bir durumun, ismin bizim için önemi yok. Elbette Fatih Erbakan’ın partisi, bize zarar da verebilir, pek tabii mümkün. Ama yine de yolları açık olsun...” ifadelerini kullandı. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler