Tehdit ve yağma suçundan tutuklanan İrfan Güneş cezaevinde bile tehdit etti

Tehdit ve yağma suçundan tutuklanan İrfan Güneş cezaevinde bile tehdit etti

Tehdit ve yağma suçundan tutuklanan İrfan Güneş için yargı mensuplarına şantaj yaptığı iddia edildi.

tv100'ün aktarımına göre; İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı'nın talimatıyla başlatılan operasyonda yakalanıp tutuklanan İrfan Güneş cezaevinde de rahat durmuyor. Demir parmaklıklar arkasında kalmamak için yargıdaki işbirlikçilerine "beni buradan çıkarın" diye haber yolladığı söylenen İrfan Güneş'in, kimi yargı mensuplarına dahi "sizi de yakarım" diye şantaj yaptığı iddia ediliyor.

Yakalandı, tutuklandı ama yine rahat durmuyor. Şimdi de yargıdaki işbirlikçilerine beni buradan çıkarın diye talimat verdi, hatta onları bile "konuşursam sizi de yakarım" diye tehdit etmeye başladığı iddia ediliyor.

BASKI YAPMAYA BAŞLADI

İhale şantajcısı İrfan Güneş, İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı'nın talimatıyla önceki günlerde yakalandı ve çıkarıldığı mahkemede tutuklandı. İhale alan firmaları tehdit ederek para isteyen para alamadığı zaman ihaleleri iptal ettiren İrfan Güneş, bu ihale iptal davalarında beraber iş yaptığı yargıdaki işbirlikçilerine şimdi "beni çıkarın" diye baskı yapmaya başladı. Baskı da yetmedi, sizi de yakarım diye tehdit ettiği iddia ediliyor.

BAŞSAVCILIK İNCELİYOR

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı'nın elinde olduğu söylenen bir ses kaydında ihale şantajcısı İrfan Güneş'in yargıda ve medyada beraber iş yaptığı kişilerle konuşmalarının yer aldığı konuşuluyor. Başsavcılığın ayrıca şantajcı İrfan Güneş'in HTS kayıtlarını da ayrıntılı inceleyerek yargıda ve medyada bu ihale şantajına karışan ve İrfan Güneş ile para karşılığı iş yapan isimleri de bir bir tespit ettiği iddia ediliyor.

İrfan Güneş kurduğu kirli ilişkiler ağıyla firmaları "ihaleyi iptal ettiririm" diye tehdit ediyor, olmazsa asılsız haberlerle korkutuyor son çare olarak da para vermeyen, direnen firmaları kurşunlatıyordu... Şantajcı İrfan Güneş son olarak bir işyerini kurşunlattı, o firmaya mermi atan tetikçiler "bizi İrfan Güneş azmettirdi "deyince de yakalandı cezaevine kondu.

Şimdi demir parmaklıklar ardındaki ihale şantajcısı İrfan Güneş'in , bu şantaj işine o kadar alışmış olacak ki, kendisinden emir alan tetikçilere bile ailelerinizi öldürtürüm , ifadenizi değiştirin diye haber yolladığı söyleniyor.. Hiçbir iş bitirmesi ve yeterliliği olmamasına rağmen iş alan firmalara ihale şantajı yapan İrfan Güneş'in yargıda kurduğu kirli ilişkiler de bir bir ortaya çıkmak üzere.

HTS KAYITLARIYLA DEŞİFRE OLACAK

Yargıda olduğu gibi medya dünyasından da İrfan Güneş ile birlikte hareket edip tehdide boyun eğmeyen firmalarla ilgili asılsız haberler yapan kalemi kiralık kirli basın mensupları da hem başsavcılıktaki ses kaydı hem de HTS kayıtlarıyla deşifre olacak. İptal ettirdiği ve sonra maliyet artışıyla daha yüksek paraya yaptırılan işler yüzünden devlete milyarlarca dolar zarar veren, firmalara yaptığı şantajı silahlı saldırıya dönüştüren İrfan Güneş ve kirli ilişkiler ağındaki işbirlikçilerini daha da zor günler bekliyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler