Çağın Erenoğlu

Çağın Erenoğlu

Tatil sonrası çalışmaya hazır mısınız?

 

                Bayram sonrası artık çalışmaya vurgu yapan Başak dönemindeyiz. 23 Ağustostan itibaren Aslan dönemini geride bırakıp, çalışkanlığa ve detaycılığa vurgu yapan Başak burcu dönemine girmiş bulunuyoruz.

23 Eylül tarihine kadar bu etkide kalacağımız dönem içerisinde Merkür’ün yönettiği Başak burcuna göz atacak olursak, Güneş burcu veya yükselen burcu Başak olanlar; detaylar, ayrıntılar, ince işçilikler ve çalışkanlıkla daha ön plandadırlar. Başaklar meslekleri ile ilgili her şeyi en ön planda tutarak iş hayatının en sevilen çalışanlarından olurlar. Patronları için vazgeçilmez elemanlar olan Başaklar izledikleri her kariyerde dikkatleri üzerlerine çekmekte doğuştan şanslıdırlar.

Hepimize iyi gelen bu uzunca bayram tatilini geride bıraktığımız ve çalışma temposuna tekrar başladığımız yeni haftada bakalım Başak dönemi bizi nasıl etkiliyor olacak.

 

KOÇ: Girişken ve aktif koçlar bu hafta biraz daha huzuru arayacaklar. Kendilerini kalabalıktan çekerek başlarını dinlemek isteyen koçlar kendinize vakit ayırırsanız daha güzel bir hafta geçirebilirsiniz. Bu hafta meydana gelen dolunay sonrası yalnız kalarak gerçekleri daha net görebilirsiniz. Kendinize odaklanın.

 

BOĞA: Çevrenizde ve ailenizde bu hafta yeterince destek görmediğinizi düşünebilirsiniz. Kendinizi normalden biraz daha yalnız hissetmenizin sebebi ayın son dolunay haftası olması. Duygularınız ön planda tuttuğunuz ve daha hassas davranabileceğiniz bu hafta farklı aktiviteler ve davetlere katılmak sizi rahatlatacaktır. Sosyalliğe odaklanın.

 

İKİZLER: Merkür retrosunu atlatan ikizler için yeni kararlar alma süreci devam etmekte. Kendinizi daha iyi ifade etmek ve eski popülerliğinize kavuşacağınız günler yakın. Duygularınızı kontrol etmeyi hatırlıyorsunuz bu sizi şaşırtıyor çünkü uzunca bir süredir hedefinize giden yolda odağınızdan uzaklaşmıştınız. Arzularınıza odaklanın.

 

YENGEÇ: Yaşadığımız dolunaydan en çok etkilenenler zodyağın en hassas su grubu üyesi yengeçler olacak. Kafanızdaki kurgular ve hayalleriniz için artık neyi göze alabileceğinizi kestirmeniz gerekiyor. İkili ilişkilerinize de yansıyacak bu süreç için huzur adına içsel muhasebenizi netleştirmeniz gerekiyor. Kalbinize odaklanın.

 

ASLAN: Güneş tutulması etkisinden iyiden iyiye kurtulan aslanlar bu hafta daha enerjik ve cesur hissedecekler. Yapıları gereği yardımsever ve cömert olmayı seven Aslanlar bu hafta iş ortalıkları ve bağlantılar konusunda daha yapıcı ve faal olacaklar. Yaratıcılığa odaklanın.

BAŞAK: 23 Ağustos ile birlikte Güneş burcunuza artık girmiş durumda ve bu sizin kimliksel dürtülerinizin daha faal olmasını sağlayarak planlarınızı ideallerinize daha yakın bir tempo içerisine sokacak. Bu haftadan itibaren gerçekten ne yapmak istediğinize karar vererek harekete geçeceksiniz. Daha disipline ve yaratıcı olduğunuz bir dönemdesiniz. Girişimciliğe odaklanın.

 

TERAZİ: Yeni bir haftanın başlangıcında kendinizi daha aktif ve canlı hissedecek, özel hayatla ilgili bazı sorunları bitirmek üzere harekete geçeceksiniz. Daha öncesinden tasarlamış olduğunuz bazı düşüncelerinizi artık çevrenize açmak ve onlardan onay alma potansiyeliniz bu hafta daha olası gözüküyor. İlişkilerinize odaklanın.

AKREP: Geçen haftanın ilişkiler açısından en şanslı burcu Akrep bu yeni haftanın başlangıcında biraz daha dalgın ve düşünceli hissedebilir çünkü yaşadığımız dolunay sonrası mantık ve duygusal denge kurma konusunda planda olmayan bazı yeni durumlar ortaya çıkmış durumda. Hedeflerinizi hayata geçirme aşamasında bir takım kararsızlıklar yaşayabilirsiniz. İsteklerinize odaklanın.

YAY: Bu hafta duygularınıza yönelerek mistik konulara karşı merakınız artabilir ve bu alanla ilgili derin araştırmalar yapmak isteyebilirsiniz. Hafta içi aile yakınları ile yapacağınız görüşmeler ve konuşmalar gelecekle ilgili kararlarınızda değişiklik yapmanızı gerektirebilir. Araştırmalara odaklanın.

OĞLAK: Uzunca zamandan bu yana Plüton gezegeninin de oğlak burcunda hareket ediyor olması sizleri oldukça yapılandırdı ve Uranüs ile oluşan açısal koşullar nedeniyle yeni kararlar ve gerekirse devrim niteliğinde değişiklikler yaşama sürecinde sabırlı olmanız bu hafta size kuşkusuz kar getirecek. Kariyerinize odaklanın.

KOVA: Motivasyonunuz olan, işinizde göstermiş olduğunuz başarı, sorumluluk ve disiplin anlayışınız sizi diğerlerinden ayıran en önemli özelliğiniz. Hafta sonuna doğru uzak bir seyahate çıkabilir ve yakında akrabanızı ziyarete gidebilirsiniz. Bu hafta kendinizi biraz rahatlatmak isteyeceksiniz ve bu size gerçekten çok iyi gelecek. Huzura odaklanın.

BALIK: Malum bayram tatili sonrası çalışma ortamında bazı durumlar canınızı sıkacak olsa da hızlı bir şekilde önlemini alıp işinizle ilgili ilerlemeyi kısa bir sürede gerçekleştirebilirsiniz. Özel yaşamında evli ve çocukları olan balıklar bu hafta maddi anlamda bütçelerini zorlamamaları gereken bir dönemden geçiyor olabilirler. Tutumlu olmaya odaklanın.

Önceki ve Sonraki Yazılar