Tarım Kredi'den indirim açıklaması: Kuruşa değil yüzdeye bakın

Tarım Kredi'den indirim açıklaması: Kuruşa değil yüzdeye bakın

Yüzde 30'luk indirim kampanyası başlatan Tarım Kredi Kooperatifleri'nden yapılan indirimlere ilişkin açıklama geldi. Yetkililer, "Kuruşa değil yüzdeye bakın" dedi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın talimatı sonrasında Tarım Kredi Kooperatifleri, yüzde 30'luk indirim kampanyasını başlatmıştı. Vatandaşlar sabahın ilk saatlerinde Tarım Kredi Marketlerine akın ederken, yapılan indirimler tatmin etmedi.

Makarnada sadece 20 kuruş indirim yapıldığı gözlemlenirken, Tarım Kredi'den indirim açıklaması geldi. Tarım Kredi, "Kuruşa değil yüzdeye bakın" dedi.

Gazete Durum'dan Yelda Gökdağ'ın haberine göre Tarım Kredi Kooperatifleri yetkilileri, indirimlere kuruş olarak değil, yüzde olarak bakılıp hesaplanması gerektiğini söyledi. Kırmızı ette beklenen yüzde 30-35 aralığındaki indirime ilişkin olarak da "Et henüz gelmedi. Gelmeyen ete nasıl indirim yapacağız? Bu nedenle indirim yapamadık" dedi.

Yetkililer, Tarım Kredi'nin indiriminin diğer marketleri de etkilediğini belirterek, "Marketlerde fiyatlar düşmeye başladı" diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler