Taner Güner ‘’Benden Bu Kadar’’ dedi!

Taner Güner ‘’Benden Bu Kadar’’ dedi!

Taner Güner ‘’Benden Bu Kadar’’ dedi!

Taner Güner’in ‘’Benden Bu Kadar’’ adını verdiği yeni şarkısı hem klibiyle hem de sözleriyle dikkat çekiyor. Aynı zamanda Rock altyapısıyla yeniden düzenlenen şarkının bir hikayesi de var. Şarkının ilk cümlesi olan, “Güneşin doğduğu yerdeydim ama hep batışını seyrettim” sözlerini açıkladı; ‘’Yani ne umdum ne buldum demek istiyorum burada. Benden Bu Kadar şarkısını 2022’nin mayıs ayında çıkarma sebebim hareketli bir yaz şarkısı olmasıdır. Mevsimler insan ruhunu harekete geçiriyor ve kış aylarında ise daha slow şarkılar çıkarmayı hedefliyorum. Bu işi yaparken içine sevgimizi, samimiyetimizi koyarak yaptık. Stüdyo kayıtlarından klibine kadar ekipçe çalıştık ve çok eğlendik. Umarım izleyip ve dinleyen herkese bu enerjimiz geçer. Benden Bu Kadar şarkısı dinleyicilerine emanet, sevgiler.’’ sözlerini ekledi…
Sözleri Eda Sayın’a müziği ve düzenlemesi kendisine ait olan “Benden Bu Kadar” şarkısı, TG2 albümünde ki pop şarkının yeni düzenlenmiş Rock versiyonu. Güner’in klibinin yönetmenliğini yaptığı kısa filmleriyle onlarca ödüle layık görülen, Serdal Altun çekti. Her sene durmadan müzik hayatına devam eden Taner 2022 senesi için albüm değil single olarak ilerleyeceğini, yıl sonuna kadar 5’e yakın single çıkaracağının haberini duyurdu.


TANER GÜNER – BİYOGRAFİ

25 Eylül 1995 tarihinde Gaziantep'te dünyaya geldi. Çocukluk yıllarından beri müziğe olan merakı giderek arttı. İlkokul eğitiminden sonra, lise öğrenimini Güzel Sanatlar Lisesinde devam ettirdi. Gitar ve Piyano eğitimiyle Batı müziği ve Türk müziğinin eğitimini aldı. Lise eğitiminden sonra Gaziantep Üniversitesi Devlet Konservatuarını kazandı. Türk Sanat Müziği Ses Eğitimini okudu ve müzik kariyerini diplomayla taçlandırdı. Aynı zamanda Müzik Öğretmeni olan Taner Güner, Pepee adlı çizgi filminde sözleri kendine ait yüzlerce çocuk şarkıları yaptı.

Müzik kariyerinde Çıkalım Yarına • 2019 adlı hareketli Pop şarkısını çıkardı. 2020’de pandemi de hazırladığı söz ve müziği kendine ait 11 şarkıdan oluşan YaşayaRock adlı albümünü piyasaya sürdü. 2. Albümü olan TG2 albümünü 2021’nin Kasım ayında sevenleriyle buluşturdu. Beşiktaş Şampiyonluk Marşı / Çıt Çıt Çedene ve Aslı Olamadın teklileriyle repertuvarını genişletmiştir.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler