Tacizden serbest kaldı: Yine taciz etti yine serbest kaldı

Tacizden serbest kaldı: Yine taciz etti yine serbest kaldı

Koaceli'de 15 yaşındaki kız çocuğunu taciz ettiği iddiasıyla yargılanan Ebubekir Ö. (40) serbest bırakılmasının ardından, komşusunun kızını da taciz etti. İkinci taciz olayının ardından gözaltına alınarak adliyeye sevk edilen zanlı...

Koaceli'de 15 yaşındaki kız çocuğunu taciz ettiği iddiasıyla yargılanan Ebubekir Ö. (40) serbest bırakılmasının ardından, komşusunun kızını da taciz etti. İkinci taciz olayının ardından gözaltına alınarak adliyeye sevk edilen zanlı, tutuksuz yargılanmak üzere tekrar serbest bırakıldı.

Kocaeli'nin Darıca ilçesinde geçen yıl Ekim ayında Ebubekir Ö., Bağlarbaşı Mahallesi İstasyon Caddesi’nde kaldırımda arkadaşıyla birlikte yürüyen 15 yaşındaki Z.R.’yi arkasından yaklaşarak elle taciz etti.

Bu sırada bölgeden geçen bir kişi, kolundan yakaladığı Ebubekir Ö.’yü çevredekilerin de yardımıyla etkisiz hale getirip devriye görevi yapanpolis ekiplerine etti.

SAĞIR VE DİLSİZ NUMARASI YAPTI

Polisi görünce sağır ve dilsiz numarası yapan, bir süre sonra da konuşup pişman olduğunu söyleyen Ebubekir Ö., çıkarıldığı mahkemece tutuklandı. Hakkında dava açılan Ebubekir Ö., yargılama safhasında serbest bırakıldı.

Bağlarbaşı Mahallesi’nde babasına ait binada yaşayan Ebubekir Ö., iddiaya göre dün de apartman boşluğunda karşılaştığı komşularının 22 yaşındaki kızını elle taciz etti.

Genç kızın çığlık atması üzerine Ebubekir Ö. kaçtı.

Şikayet üzerine gözaltına alınan Ebubekir Ö., emniyetteki işlemlerin ardından sevk edildiği adliyede çıkarıldığı mahkemece adli kontrol şartı ile serbest bırakıldı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler