Survivorda Sürpriz Gelişme !

Survivorda Sürpriz Gelişme !

Survivor’dan Poyraz Kovuluyor! Konsey Anında Delirdi, Bu Son Hareketi Oldu! “Yazık!”

İlk dokunulmazlık oyununu kaybeden Mavi takım konseyde acilen bir strateji planı yapmış ve Poyraz’ın isminin yazılmasına karar verilmişti. Bir gece önce eleme konseyi için düşündükleri isimler ise Ayşe ve Steven olmuştu. Fakat konseyde Poyraz’ın “Beni yazın arkadaşlar” demesi dengeleri değiştirdi.

Poyraz ise konu hakkında açıklamalarda bulundu. Açıklaması ise sosyal medya üzerinden “Bu kadar korkuyorsan adını yazdırma”, “Tir tir titredi resmen. Zaten SMS birincisi çıkacaksın bu kadar gerilme” yorumlarına neden oldu. Peki, Poyraz eleme konseyinde kendi adını yazdırması hakkında neler dedi?

Eleme konseyinin hemen arkasından Poyraz “Zor bir konsey geçirdik. Kazanıyoruz, burası kesinlikle kazandıkça güzel. Ne yapsak ne etsek diye üzerine baya konuştuk tartıştık ama bir karara varamadık bir türlü. Konseyde son dakika bir karar verdik” sözlerini dile getirdi. Dora ise konu hakkında; “Umarım şimdi doğru strateji yapmışızdır bilmiyorum” ifadesine yer verdi.

Poyraz eleme hakkında; “Umarım hakkımda hayırlısı olur. Çok gergin ve stresli bir durum bu. Özellikle son 10 kişinin kalacağını bilmek. Takım için böyle stresli durumlara girmek beni gerçekten çok geriyor” sözlerini dile getirdi. Sıkıntılı bir halde olduğu görülen Poyraz’ın takım arkadaşlarını korumak adına bunu yapması ise iki fikri ortaya çıkardı. Kimisi kendisini korumak başkasını elemek olarak algıladı, kimisi de takımını korumak için yaptığını düşündü.

Dora ise “Biz Poyraz’ı yazınca karşı takım titredi bence. Gövde gösterisi yaptık. Ben güveniyorum” sözlerini dile getirdi. Takım arkadaşlarının ona güvenmesine rağmen Poyraz’ın kendisine güveninin az olması ise seyircilerin gözünden kaçmadı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler