Survivor'da kim elendi, adadan kim gitti?

Survivor'da kim elendi, adadan kim gitti?

Survivor'dan elenen isim pazar gecesi netleşti. Çekimleri Dominik Cumhuriyeti'nde gerçekleşen ve TV8 ekranlarında yayınlanan Survivor 2021'in son bölümünde kırmızı ve mavi takımda potada olan Ayşe, Batuhan ve Aleyna elenmemek için karşı karşıya geldi.

Gecenin sonunda oy sonuçlarını açıklayan Acun Ilıcalı, en az SMS oyunu alarak Survivor'dan elenen yarışmacının Batuhan olduğunu duyurdu. Survivor 2021 olma rüyasına veda eden Batuhan ilk dörde oturmayı istediğini söyleyerek, SMS atan sevenlerine teşekkür etti.

Türkiye ve Yunanistan yarışmacılarının karşılıklı mücadele verdiği Bahamalar ödül oyununu ise mavi takım kazandı. Mavi takım yarışmacıları adaya daha fazla motive oldu.

SURVİVOR'DAN KİM ELENDİ? 

Survivor'da değişen eleme sistemi ile beraber, eleme konseyi bu hafta pazar akşamı gerçekleşti. Haftanın elemesinde, yine heyecanlı ve duygu dolu anlar yaşandı. Bu hafta Survivor eleme adayları Aleyna, Ayşe ve Batuhan olurken, Acun Ilıcalı gecenin sonunda yaptığı açıklamada yarışma tarihinde en fazla oy kullanılan haftanın bu hafta olduğunu duyurdu.

Oy sonuçlarının açıklanması ile Survivor 24. haftada adaya veda eden isim Batuhan oldu. Survivor'ın iddialı yarışmacılarından olan Batuhan, duygularını gizlemekte zorlanırken, ilk yaptığı açıklamada, "Beni bu ana kadar destekleyen herkese teşekkür ederim. Güzel bir yoldu. Gönül isterdi ki son dörde oturayım... Ben bence iyi bir şekilde buraya geldi. Umarım bundan sonra da güzel bir şekilde yolculuğumuzu yapacağız." dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler