Survivor’da kim elendi?

Survivor’da kim elendi?

TV8 ekranlarında uzun yıllardır yayınlanan Survivor 2021 son bölümde, kırmızı ve mavi takımlar arasında zorlu parkurda iletişim ödülü oyunu oynandı.

Survivor 2021 son bölümde iletişim ödül oyunu kazanan ve eleme konseyinde SMS sıralaması sonucunda elenerek adaya veda eden isim ile ilgili tüm detaylar şöyle;


SURVİVOR'DA İLETİŞİM ÖDÜL OYUNUNU KİM KAZANDI?

8 Haziran 2021 Salı günü ekranlara gelen Survivor 2021 son bölümde ünlüler ve gönüllüler takımlarının karması olan mavi ve kırmızı takımlar arasında kıran kırana geçen kritik bir iletişim ödülü oyunu oynandı. Acun Ilıcalı moderatörlüğünde yapılan son dakika eleme konseyi öncesinde kırmızı ve mavi takımlar arasında mavi takımın skor anlamında peş peşe gelen sayılarla üstünlüğü hakimdi.

Yarışma 3-2'lik skorla kırmızı takımın üstünlüğünde devam ederken Aleyna - Ayşe ikilisinin mücadelesi sonucunda Ayşe'nin başarılı olması sonrasında skor 3-3'lük skorla beraberliğe taşındı. Sonrasında Batuhan - Dora mücadelesinde, Batuhan kazanan isim olarak skor 4-3 olarak güncellendi. Sonrasında Berkay - Poyraz eşleşmesinin kazananı Poyraz oldu ve skor yeniden 4-4'lük beraberliğe getirildi.

Bu yarışma sonrasında eşleşmeler ve skorlar, Aleyna - Ayşe kazandı= 4 - 5 | Batuhan - Steven kazandı= 4 - 6 | Aleyna - Ayşe kazandı= 4 - 7, Batuhan - Poyraz kazandı= 4 - 8 | Berkay - Steven kazandı= 4 - 9 olarak devam etti. Mavi takımın avantajla çıktığı Aleyna - Ayşe eşleşmesinde kazanan Ayşe oldu ve 4 -10'luk skorla bu haftanın iletişim ödülünü mavi takım kazandı.

SURVİVOR 2021 ÖDÜLÜ NEDİR?

Zorlu iletişim ödülü oyununu kazanan mavi takım iletişim ödülü kapsamında yemek yeme ve Acun Ilıcalı instagram hesabı üzerinden canlı yayın yapma hakkına sahip oldu.

SURVİVOR SMS BİRİNCİSİ KİM OLDU?

TV8 ekranlarında 8 Haziran 2021 Salı günü yayınlanan Survivor 2021 son bölümde SMS birincisi olan isimler, Acun Ilıcalı tarafından Dominik Cumhuriyeti'ndeki kritik eleme konseyinde açıklanacak. Bu haftanın kırmızı ve mavi takım SMS sıralaması birincileri açıklandığında burada olacak.

SURVİVOR ELEME ADAYLARI KİMLER?

Survivor Türkiye 2021 sezonunun sonlarına yaklaştığımız şu günlerde geçtiğimiz hafta boyunca oynanan bireysel dokunulmazlık oyunu ve ada konseylerinde yapılan eleme adayı oylamaları sonuçlarına göre bu hafta eleme potasında yer alan isimler şu şekilde;

  • ALEYNA KALAYCIOĞLU (Kırmızı takım)
  • STEVEN SALAM (Mavi Takım)
  • AYŞE YÜKSEL (Mavi Takım)


SURVİVOR'DA KİM ELENDİ, KİM GİTTİ?

Dominik Cumhuriyeti'nin ev sahipliğinde gerçekleşen kritik eleme konseyinde, eleme potasında yer alan Survivor Aleyna Kalaycıoğlu, Steven ve Ayşe arasında noter onayıyla açıklanan SMS sıralaması sonuçlarına göre en az oya sahip olan isim adaya veda etti. Acun Ilıcalı tarafından noter onayıyla açıklanan SMS sonuçlarına göre en az oya sahip olan Steven bu hafta elenen isim oldu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler