Survivor’da Bir Aile Paramparça Oldu! Bir İsmail Balaban Vakası Daha Yaşandı! Batuhan’ın Annesi Adayı Darmaduman Etti! Dominik Sallanıyor!

Survivor’da Bir Aile Paramparça Oldu! Bir İsmail Balaban Vakası Daha Yaşandı! Batuhan’ın Annesi Adayı Darmaduman Etti! Dominik Sallanıyor!

TV8 ekranlarının en sevilen yarışmalarından biri haline gelen Survivor’da skandal bir iddia gündem geldi. Sosyal medya kullanıcılarından gelen bu iddia ise akıllara İsmail Balaban’ı getirdi. İddiaların odağında ise Batuhan’ın annesi yer alıyordu! Bir aile

Kısa süre önce İsmail Balaban ve takımı iletişim ödülünü kazanmış ve İsmail’in annesi nişanlısı için; “Hiçbir şekilde onun adını anma. Bırakıp gittiğin kız gibi değilmiş oğlum. Beni burada öldürdüler. Ben neler çektim. Hiçbir şey bırakıp gittiğin gibi değil. Bana neler yaşattılar sen gittikten sonra. Bunlar yılanmış oğlum. 4 aydır kriz geçiriyorum burada. Sen kendine dikkat et” sözlerini dile getirmişti.

İsmail Balaban’ın olayı henüz tam anlamıyla çözülmemişken Batuhan’ın annesi hakkında skandal bir iddia ortaya atıldı. Öğrenenlerin “Yok artık!” dediği bu olay kısa sürede sosyal medyada yayıldıkça yayıldı. Peki, iddialarda neler vardı?

Kısa süre önce İlayda Şeker, Panorama programına katılmış ve programda “Batuhan adı aşk iddialarına karışınca adanın altını üstüne getirdi. “Annem duyarsa çok kızar. Böyle magazinsel olaylardan hiç hoşlanmaz” dedi. Hepimiz çok şaşırdık” sözlerini dile getirmişti. Bir sosyal medya kullanıcısı ise bu açıklamayı doğrular bir iddia ortaya attı. Peki, iddialar neydi?

Bayram nedeniyle aileler Dominik’e gelecek ve her iki takımında mutlu olması sağlanacaktı. Batuhan’ın annesi ve kardeşi de kıs süre önce Dominik’e geldi. Sosyal medyada kısa sürede etkileşim alan “Survivor Batuhan’ın annesi Aleyna Kalaycıoğlu’nu uyardı. Oğlu Batuhan’a da “Aleyna’dan uzak duracaksın” dedi” açıklaması “Yok artık” dedirtti.

Survivor’da isimleri sık sık aşk dedikodularına karışan iki isim henüz sevgili olduklarını dile getiren bir açıklamada bulunmasalar bile iki ismi destekleyen sosyal medya kullanıcıları konu hakkında çok büyük iddialar ortaya atıyor. Sizce Batuhan’ın annesi böyle bir şey yapmış mıdır? Böyle bir olay karşısında Batuhan’ın tepkisi ne olacaktır? Düşüncelerinizi bizlerle paylaşmayı unutmayınız!

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler