Survivor Batuhan Acun Ilıcalı’ya Resti Çekti!

Survivor Batuhan Acun Ilıcalı’ya Resti Çekti!

TV8 ekranlarının en sevilen yarışmalarından biri olan Survivor’da dengeler değişiyor. Dün akşam ekranlara gelen bölümde ise Batuhan’ın Acun Ilıcalı’ya rest çektiği resmen görüldü. Aile ödülünden hemen sonra oyun alanında büyük bir tartışma çıkmıştı.

Mavi takımdan ve Steven’den ettiği küfür için seremonide “Kusura bakma, ağzımdan bir kötü söz çıktı. Bunun için özür dilerim ama tamamen olayın sinirinden olmuştu” sözlerini dile getirdi. Steven ise Mavi takımdan gelen sözlerle birlikte yeniden bunu gündeme taşıdı. Steven, konu hakkında “Oyun sonrasında küfür etti. Orada ailelerimizde vardı” sözlerini dile getirdi.

Konu hakkında Dora ise “Bir küfür etmişsin. Özür dilemek seni küçültmez bir özür dile” sözlerini dile getirince; Acun Ilıcalı, böyle bir şey olduğundan haberinin olmadığını dile getirerek, “Batuhan eğer kötü söz söylediysen burada özür dilemen gerekir” sözlerini dile getirince Batuhan sinirden deliye döndü ve resti çekti! Peki, Batuhan ne dedi?

Konu hakkında Batuhan ise “Özür mözür dilemiyorum. Özür dileyince bir şey değişmiyor. Ben olay sonrasında onlardan özür diledim. Steven’da bana “Tamam, ben senin özrünü kabul ediyorum. Sorun yok” dedi. Hala neyine özür dileyim. Orada diledim tekrar özrümü geri almışım gibi yeniden özür dilememi istiyorlar. Yok öyle bir şey abi. Ben özrümü diledim onlarda kabul etti” sözlerini dile getirdi.

Acun Ilıcalı ise ekiplerine konu hakkında VTR’nin gelmesini istedi ve ekranlarda Batuhan’ın Steven ve Mavi takımdan özür dilediği anlar ortaya çıktı. Acun Ilıcalı ise bu sefer Steven’ı çok sert bir şekilde eleştirdi. Konu hakkında “Steven, Batuhan senden özür dilemiş ama konu nasıl yeniden açıldı ben anlamadım. Konuyu dikkatli takip etmiyorsunuz” sözlerini dile getirdi.

Kısa sürede sosyal medyada büyük yankı uyandıran bu olay ise “Batuhan ne yaparsa yapsın Mavi takıma yaranamıyor. Adam artık ne yapacak kendisi bile bilmiyor” denildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Medya