SURİYELİ HIRSIZ MAL SAHİBİNE SALDIRDI

SURİYELİ HIRSIZ MAL SAHİBİNE SALDIRDI

Geçtiğimiz hafta sonunda, Samandağ’da bir bağ-bahçe sahibi, bahçedeki evinin önünde duran kömürü çalmak isteyen Suriyeli bir grubun saldırısına uğradı.

İddiaya göre, mevsimlik işçi olarak Samandağ’a giden Suriye uyruklu kişiler, girdikleri seradan kömür çalarken, sera sahibi Süleyman Çivi ve eşi Seher Çivi tarafından fark edildi. Çıkan tartışma sonucu, Süleyman Çivi ve Seher Çivi adlı orta yaşlı çift, Suriyeli grubun saldırısına uğradı.

Süleyman Çivi yaptığı konuşmada 'Sopalarla taşlarla saldırdılar sonrasını hatırlamıyorum' dedi.Suriyeli hırsızların kömür çaldıklarını belirtti.

ETRAFTAKİ VATANDAŞLAR TEPKİ GÖSTERDİ.

O sırada konuşan vatandaşlar 'Biz bunları burada barındırmak istemiyoruz.! 'Bugün bize yarın bi başkasına yapacaklar herkes ayağını denk alsın.' 'Lütfen burada Suriyelilere iş aş ev vermeyelim' 'Arkadaşımıza hem hırsızlık yaptılar hem dövdüler böyle bir dünya yok!' diyerek huzursuz olduklarını belirttiler.

BİZ KURTULDUK AMA SİZ KURTULAMAYABİLİRSİNİZ!

Saldırıya uğrayan Seher Çivi ''Biz ölümden döndük ama siz dönemeyebilirsiniz biz kurtulduk ama siz kurtulamayabilirsiniz! Evlerinizi kiralamaktan vazgeçin. Onları aramızda istemiyoruz Bize ağza alınmayacak sözler söylüyorlar etraftaki insanlar bağırmasaydı canımızı da kurtaramayacaktık'' dedi.

VATANDAŞLAR İSYAN ETTİ

'Bayrağımıza küfür ediyorlar'
Suriyeliler bize 'Bizi buradan Recep Tayyip Erdoğan bile gönderemez siz kim oluyorsunuz?' diyorlar.

BİZ EMEKÇİYİZ HALİMİZE BAKIN! BU BÖYLE OLMAMALI! YETER ARTIK!

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler