Süper Lig'de bitime 1 hafta kala Büyükşehir Belediye Erzurumspor'un küme düşmesi kesinleşti

Süper Lig'de bitime 1 hafta kala Büyükşehir Belediye Erzurumspor'un küme düşmesi kesinleşti

Büyükşehir Belediye Erzurumspor Süper Lig'in 41.haftasında deplasmanda Aytemiz Alanyaspor'u 3-2 yendi. Denizlispor'un ardından Süper Lig'e veda eden takım BB Erzurumspor oldu. Kayserispor'un 1 puan almasından ardından 40 puanda kalan BB Erzurumspor, son h

Süper Lig'in 41. haftası büyük bir heyecana sahne oldu. Küme düşme hattını yakından ilgilendiren maçlarda dikkat çekici sonuçlar alınırken Erzurumspor, deplasmanda Alanyaspor'u 3-2 yenmesine rağmen Süper Lig'de küme düşen ikinci takım oldu.

Küme düşme korkusunu en çok hisseden takımlardan Gençlerbirliği, sahasında Göztepe'yi konuk etti. Adeta gol düellosuna dönüşen maçta Gençlerbirliği, 3-2 yenik duruma düşmesine karşın sahadan 5-3 galip ayrıldı ve çok kritik bir 3 puan kazandı.

ERZURUM KÜME DÜŞMEKTEN KURTULAMADI

Bir diğer küme düşme adayı Erzurumspor ise 2-0 yenik duruma düştüğü Alanyaspor karşısında 3-2 kazanarak önemli bir galibiyet alsa da küme düşmekten kurtulamadı.

ANKARAGÜCÜ UMUDUNU SON HAFTAYA BIRAKTI

Ankaragücü ise Kasımpaşa deplasmanından istediğini alamadı ve sahadan 2-1 yenik ayrılarak tüm umutlarını son haftaya bıraktı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler