Süleyman Özışık'tan Bakan Soylu'yu kızdıracak Sedat Peker hamlesi

Süleyman Özışık'tan Bakan Soylu'yu kızdıracak Sedat Peker hamlesi

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun hakkında suç duyurusunda bulunmasından sonra sessizliğe bürünen Hadi Özışık'ın kardeşi Süleyman Özışık'tan Soylu'yu kızdıracak flaş hamle geldi.

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun, haklarında suç duyurusunda bulunduğu Hadi ve Süleyman Özışık kardeşlerin dikkat çeken sessizliği bozuldu.

Sedat Peker'in Hadi Özışık ile yaptığı görüşmeyi paylaşmasından sonra gündeme düşen ve uzun süredir sessizliğini koruyan Süleyman Özışık dikkat çeken bir hamlede bulundu. Özışık, Sedat Peker'in paylaşımlarını beğendiği ortaya çıktı.

SÜLEYMAN ÖZIŞIK'TAN, SEDAT PEKER'E BEĞENİ
Günboyu'nun haberine göre yaşananlar sonrası hükümete yakın Türkiye gazetesindeki köşesine “Aklanıncaya kadar ara…” başlıklı bir yazıyla veda eden Süleyman Özışık'ın,  Sedat Peker’in sosyal medya hesabından yayınladığı "Sayın Cumhurbaşkanımız Tayyip abinin yeğeninin kocası Lazoil petrol dağıtım şirketinin sahibi serdar ekşi’nin karakolda milletvekilinin dövülme hadisesinin ve Suriye'ye giden askeri malzemelerle ilgili yaptığım telefon görüşmesi." videosunu beğendiği ortaya çıktı. 

Özışık'ın bir süre sonra yaptığı beğeniyi geri çektiği görüldü.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler