Stalinin Tavuğu...!

İyi bir Pazar günü diliyorum okuyucu dostlarıma.

Belki bilmiyorsunuz Adalet Bakanlığımızdan çıkartılan kararla MİT(MİLLİ İSTİHBARAT TEŞKİLATI) davacı kurum olarak şahsımda SANIK olarak yargılanıyorum.

Üstüme atılı suçlar sıra ile şunlardır.

Türk Milletini, Türkiye Cumhuriyeti Devletini, Türkiye Büyük Millet Meclisini, Türkiye Cumhuriyeti Hükümetine ve Devletin Yargı organlarını Alenen aşağılama.

Yani önünde TÜRK ile başlayan tüm suçlamalardan, keşke bunu mahkeme evraklarına yazmayıp, yüzüme okuduktan sonra kurşuna dizseler daha memnun olurdum.

Dediğim gibi kin ve intikam olayları maniple etmek çeşitli suçları örtmek TARİHSEL büyük emtiaları yanlış ellere geçmesinin üstünü kapatmak.

Bunları son dönemde anlatmamın sebebi ülke kaderi üstünde büyük etkisi olması bu yaşananların.

Şimdi bazı konular işlerine gelmeyince geçenlerde duydum ERGENEKON davasında yargılanan bir emniyet müdürümüz, atın bunu VATANDAŞLIKTAN diye ortaya bağırıp duruyormuş.

Aslında kamuya açık kendisi ile twitter üstünden bir akşam görüştüğümüzde tüm takipçiler ayağa kalkmıştı.

Kendisi tüm sorduğum sorulara çok doğru cevaplamış, şimdiye kadar kimsenin vermeyeceği cevapları açık o ortamda vermişti.

Sizlere şu bilgiyi vereyim çünkü bilemezsiniz, kamuda parlamış tüm emniyet müdürü konumundaki kimselerin arkasında kendileri ile çeşitli nedenlerle, geçmiş meslek yaşantısı, yada hemşerilikten gelen ilişkiler ile istihbarat örgütü mensupları ve derin başka yapılar vardır.

Beni vatandaşlıktan atılmam için bağıran beyefendi 1998 ve 2002 yılı arasında görevdeyken kendimi korumak için yaptığım tüm hamlelerde yolumuz kendisi ve arkadaşları ile kesişti.

İşte o zaman yaşadıklarımdan sizlere şu konuları çok rahat anlatabilirim.

Büyük ÖNDER Mustafa Kemal ATATÜRK söylediği veciz sözle başlayayım.

VATANINI EN ÇOK SEVEN GÖREVİNİ EN İYİ YAPANDIR.

İşte o günlerde görevlerini iyi yapmayan ATATÜRK sevdalısı kamuoyuna şov yapan kişiler ve guruplar bu vazifelerini yapmadıkları gibi doğru hareket etmedikleri için bugün ülkenin geldiği ekonomik ve siyasi tabloyu beğenmiyorlar medya, sosyal medyadan eleştiriyorlar.

Sizler bebek katili APO yu getirdiklerinde, FETÖ örgütünün başı Fettullah Gülen AMERİKAYA giderken görevdeydiniz, yollarken yanında koruması olarak polis memurları verdiniz.

Sizler ATATÜRK sevdalısı olarak sadece 1998 yılı ile 2002 yılları arasında Şehit Gaffar Okkan, Üzeyir Garih, Necip Hablemitoğlu ve aradaki kamuoyunun ismini bilmediği bir çok cinayet için derin tahkikat yapmayıp yüzeysel tahkikatlarla bir nevi hadiselerin üstünün örtülmesine neden oldunuz.

Bu insanlar ta 1977 savcı DOĞAN ÖZ cinayeti ile başlayıp bugüne gelen DEVLETİN TEMEL TAŞLARINI yok etme operasyonunun bir parçasıydı, sizler ATATÜRK sevdalısıydınız ama görmediniz.

Sizler benim bildiğim KENAN EVREN darbe yıllarından beri ATATÜRK sevgisi adı altında yapılan tüm melanetleri görmediniz.

Her ailede olan onursuzluklar yüzünden bu sıkıntıları yaşıyoruz.

17-25 aralık 1998 yılında hep toplumda ezik kalmış bir amca ve halanın şerefsizliğe alet olması ile bugünlere gelindi, bunu unutmayın.

İhanetin en iyi cezasını TANRI veriyor.

MİT şahsımı kaçırmış, kaçırtanlardan biri GÜNEŞ teyzemle ben esir vaziyetteyim annemi arıyor çok üzüldüm ALP nerde ne oldu diye soruyor, annem kaçırılmış haberimiz yok uğraşıyoruz bulmak için diyor, bir daha bugüne kadarda aramıyor, üç yıl oldu.

Rahmetli babam çok iyi ve mert insandı, bunların hepsini kovmuştu öldükten sonra annem bunları içimize soktu, bunların kötü niyetini çok iyi görmüş babam.

Size tavsiyem BABANIZ kötü dahi olsa yine babadır lafını dinleyin, göremediğinizi o görür.

Bakın adımı hiçbir yerde anmazlar ama ellerinden geldikçe sahte davalar, kaçırmalar, tüm maddiyatımızı baltalamakla uğraşırlar.

Bu konuların kurumlarla ilişkisi yoktur bir gün gelecek herkes anlayacak, mahkemelerde ve medyada açıkça söyledim hadiseler kurumlar içinden bazı kişilikler ile dışarda oluyor.

Kurumların bu konularla ilgisi yok.

Sizlere bilgi olması için söylüyorum SEFERBERLİK TETKİK KURULU Ankara bölge başkanlığına girip 16 numaralı odadaki bilgileri yok etme planını ta 2005 yılında planladılar.

İstanbul Yeşilyurt’ köyünden olursanız konuyu bilirsiniz, SİİRT,OF,RİZE,ERZURUM,SAKARYA,ADANA gibi illerimizden kimlerin İSKOÇYA hesabına geldiğini bilirsiniz.

Stalin konusuna gelince işte meşhur hikayesi kısa yaptığı şu, yoldaş STALİNİN tavuğunu herkesin ortasında canlı yoluyor, sonrada ortaya bırakıyor, yolunmuş tavuk bir tur attıktan sonra doğru Stalinin altına sığınıyor.

Şahsıma yapmak istedikleri bu, onursuzca bunu birde kendi dar çevremizde söylüyorlar.

Ben ERZURUMLU bir hemşireye şunu söyleyeceğim çünkü görüntüde çok Müslüman bir ailenin ferdi.

Kendisine şunu anlatıcam, başkasına iftira atmak onun manevi ve toplumsal hayattaki yerini ve konumunu zedeleyip hasar vermek ve bunu maddi çıkar için yapmak sizlere TANRI tarafından dönecek.

O zaman benim ailemin gözyaşları sizlerden çıkacak.

Sonradan geldiğiniz muhitlerde insanların maddi ve manevi gücünü almak için çok ciddi suçlar işlemek ve iftira atmak, devletin gücünü bu yönde kullanmak TANRIYA bırakıyorum gerisini.

Vatandaşlıktan atın diye bağıran arkadaşımıza şunu söyleyeyim TAKDİR DEVLETİNDİR.

Biz medeniyeti gerçekten sindirerek yetiştik, BATI ile savaşırız, ama kültürümüz aynıdır beraber yaşarız.

Elazığlı arkadaşa bur dan bir hikayemi anlatayım, TEKSAS’ lıya sor Amerikalıyım demez TEXSAS der, bize sorarlarsa yurt dışında KONYA’ lıyız diyorum:).

Bir gün rahmetli meşhur kebapçı KONYALI OSMAN ağbi AKSARAY dan mekanı taşıdı TAKSİME onun yerine İTALYA’ dan misafirler geldi onları götürdüm.

Masanın başında sohbet ediyoruz rahmetli OSMAN ağbi tercüme eden arkadaşa söylüyor bunların ailede Konya’da İTALYAN gelinde vardır, Konya’da herkes yerde sinide yemek yerdik bunların aile masada çatal bıçak tabak takımları ile yemek yerlerdi.

Rahmetli OSMAN ağbi on numara KONYALI’ydı fırın kebabı, etli ekmek, bamya çorbası dedinmi KONYALI OSMAN ağbi diyeceksin, mekanı cennet olsun, nurlarda yatsın.

SAYGILARIMLA,

ALP TUFAN.

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.