Soylu: Milletimizden Bir Fedakarlık Daha Bekliyoruz

Soylu: Milletimizden Bir Fedakarlık Daha Bekliyoruz

İçişleri Bakanı Soylu, "Bayrama yaklaşıyoruz ve milletimizden bir fedakarlık daha bekliyoruz. Bu hastalık temasla bulaşıyor. Kurallara uymalıyız, tedbirlere uymalıyız" dedi.

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, "Bayrama yaklaşıyoruz ve milletimizden bir fedakarlık daha bekliyoruz. Bu hastalık temasla bulaşıyor. Kurallara uymalıyız, tedbirlere uymalıyız" dedi.

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Kars'ta düzenlenen güvenlik toplantısında, "tam kapanma" kurallarına ilişkin açıklamalar yaptı.

Tam kapanma süreci başladığında, vaka sayısının 63 bin olduğuna dikkat çeken Soylu, "Bayrama yaklaşıyoruz ve milletimizden bir fedakarlık daha bekliyoruz. Bu hastalık temasla bulaşıyor. Bayram hepimizin bayramı ve geleceğimizde eksilmeden daha güzel bayramlar geçirebilmemiz için hep birlikte kurallara uymalıyız, tedbirlere uymalıyız" dedi.

"ÖNCE SABIR SONRA BAYRAM"

"Bayramda da sabretmeliyiz" diyen Soylu, "Eğer bayramlaşmalarda kurallara uymazsak karşılaştığımız bu musibetin ağırlığı üzerimizden kalkmaz ve fedakarlığımız boşuna gider. Çocuklarımız artık okula gitmek istiyor, esnaflarımız dükkanlarını açmak istiyor. Milletimizden istirhamımız, onlardan çok şey istediğimizin bilincindeyiz ama önce sabır sonra bayram diyoruz. Bayramda da sabretmeliyiz" diye konuştu.

"40 TERÖRİST ETKİSİZ HALE GETİRİLMİŞ OLDU"

Bakan Soylu, "Eren" operasyonları ile ilgili olarak da şu bilgileri verdi:

"Bugüne kadar Eren operasyonlarıyla 3'ü kırmızı, 6'sı turuncu, 1'i gri kategoride, 2'si bölgede yönetici düzeyinde terörist etkisiz hale getirildi. Buna dün gece Hakkari'de etkisiz hale getirilen teröristleri de eklediğimiz zaman Eren operasyonlarında toplam 40 terörist etkisiz hale getirilmiş oldu."

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler