SON DÜZLÜK..

İyi bir çalışma  haftası dilerim, yazımın başlığı son düzlük nerden esinlendim.

AT yarışı dünyası iyi bilir yarış koşan atlar koşarlarken yarış çizgisinin bitimine az kala son düzlük diye hitap ettiğimiz alanda öldüresiye atlar ve üstündeki jokeyler yarışı kazanmak için mücadele ederler.

1983 GAZİ MUSTAFA KEMAL ATATÜRK koşusunun birincisi ELİYEŞİL ailesinin sahip olduğu bir AT vardı adı CARTEGENA.

Muhteşem bir AT uzun koşularda en arkadan yarışı devam ettiriyor,son düzlüğe geldiğinde diğer yarışan AT’ları geçiyor ve ondan sonra aradaki mesafeyi öyle bir açıyor tüm yarışları bu şekilde kazanıyor.

Üstünde rahmetli jokeyi EKREM KURT bey o yıllarda fırtınalar estiriyordu.

Birde arkasından gelen dişi İngiliz ATI GÜLBAHAR ben onun asaletine hayrandım.

Kumar ve diğer tüm kumar ve şans oyunlarını oynamam AT’ lara meraklı olduğum için o yıllarda VELİEFENDİ hipodromunda PANOROMA restoran’ta RAKIMI içer yarışları seyrederdim.

Rahmetli sempten bir ağbimizin işlettiği bir restoranttı,ALLAH RAHMET EYLESİN MEKANI CENNET OLSUN TURGAY ağbimizin.

Gelelim TÜRKİYE CUMHURİYETİNİN geldiği son düzlüğe.

Bizim halkımızın anlamasına daha imkan yok işte burda belirli bir kitleye yazıyoruz.

AMERİKA BİRLEŞİK DEVLETLERİ başkanı sayın JOE BİDEN beyefendinin açıkladığı 24 nisanda ERMENİ SOYKIRIMI hadisesini tanıması son düzlüğe girdiğimizin göstergesi.

1973 yılından itibaren kurgulanan TÜRKİYE ve TÜRKLER üstündeki BÜYÜK OYUNUN son perdesidir ERMENİ SOYKIRIMININ tanınması.

İçerden ve dışardan siyasi,askeri ve ekonomik kuşatılmış ülkemiz şu anda son yapılacak hamleler ile parçalanma,iç çatışma noktasına son düzlükte sürüklenmek istenecek.

ABD emperyalizmi ve işbirlikçisi SİYONİZİMİN bundan sonraki yol haritası içerde alınacak bir kararla FEDERATİF sisteme gitme konusunda baskı yapılacak.

Bu sistem ve yeni ANAYASA ile fedaratif sisteme gidilirken ülkemizde ÖZERK bir KÜRT eyaleti oluşacak.

Çıkartılacak bir iç çatışma ile bu bölge TÜRKİYE’ den ayrılarak IRAK ve SURİYE’ de oluşmuş KÜRT ÖZERK yapıları ile birleşerek BÜYÜK KÜRDİSTAN kurulmuş olucak.

Suriye’den gelen göçmenlerin anlayacaksınız büyük bir kısmı aslında GREGORYAN HIRİSTİYAN,sınırdaki Ermenistan devletini harekete geçirerek içerdeki çatışmayı SURİYE’ lilerle destekleyerek onlarda parçalanan TÜRKİYE’den büyük ERMENİSTANI çıkartacaklar.

Türkiye Cumhuriyetini YUGOSLAVYA gibi parçalayarak küçük devletçikler haline getirecekler en önemlisi BİN YILDIR bu topraklardan atmaya uğraştıkları TÜRKLERİ bu coğrafyada elemine edicekler.

Şimdi bana herkes kızıcak,olurmu böyle şey sallıyor cahil, vatan haini, RUS ajanı diyecekler desinler ama ben bu planı biliyorum sizede söylüyorum.

Bu benim TÜRKLERE karşı vazifem.

Şimdiye kadar ERMENİ SOYKIRIM yasasını AMERİKADA Yahudi lobisi AMERİKAN başkanlarına ve SENATOYA karşı koyarak durduruyordu.

Neye karşılık durduruyordu ve kendi ne menfati vardıda yıllardır ERMENİ SOY KIRIM yasasını senatodan geçirmiyor ve ABD başkanlarını bu konudan uzak tutuyordu.

Bunu en iyi bilecek kişilerden biri sayın CUMHURBAŞKANIMIZIN danışmanı BÜYÜKELÇİ sayın FERİDUN SİNİRLİOĞLU en iyi bilen kendisidir YAHUDİ lobisinin ABD bize desteğini birde Yahudi lobisi ile yakın ilişkisi olan eski KAMU GÜVENLİĞİ müsteşarı sayın MUHAMMET DERVİŞOĞLU beyefendi.

ASALA terör örgütü ile konulara bu yazımda deyinmeyeceğim,ama size şunu söyleyeyim son ziyaret ettiğim yer ERİVAN.

Diğer yazılarımda ATİNA,ERİVAN ve TÜRKİYE içindeki bu konular ile ilgili anılarımı anlatıcam aynı zamanda benden önce ailemden bazı kişilerin ASALA ile ilgili faaliyetlerini.

ASALA faaliyetlerinin bitmesinde Yahudi lobisinin etkisini.

Bebek katili APO PKK terör örgütü liderinin neden bize PAKET teslim ettiklerini,bu OPERASYONUN tüm ABD,İNGİLTERE ve gizli siyonizim,İsrail etkisini daha iyi anlayacaksınız.

PKK terör örgütü marifeti ile 1977 yılından itibaren başta APO’ cular 1984 yılından sonra PKK terör örgütü olarak yapılanmanın güneydoğu ve doğu anadoluyu yakarak yıkarak nasıl boşaltığını ve batıya göç ettirdiğini bu büyük Siyonist planın bu iş için yapıldığını öğreneceksiniz.

NATO’ nun STAY BEHEİND(GERİDE KALANLAR) yapısının bir kısmının bu ülke içinde ve dışında 1973 yılından itibaren bu BÜYÜK HEDEFİN başarıya ulaşması için çalıştığını anlayacaksınız.

Vatan,Millet,Sakarya edebiyatı yapanların bazılarının nasıl gizli mahfilerde LONDRA ve NEWYORK merkezli emirler alarak parçalanma sisteminin aparatı olduğunu anlayacaksınız.

Yavaş,yavaş ısıtarak bu noktaya getirdiler ülkeyi ve insanları.

Bu parçalanma esnasında 550 yıldır ellerinden kaybettikleri istanbulu’da yemin ettikleri gibi ROMA’dan başlayarak EGNATİA yolunu kullanarak İSTANBULA MESE yolu ile girecekler.

Bu konuda anlatılacak çok şey var,ben DOKTOR olarak teşhisi koyayım tedavi ederlermi durumu izleyelim.

SAYGILARIMLA,

ALP TUFAN.

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum