Somaspor, Stoper Bilal Samet İle 3 Yıllık Sözleşme İmzaladı

Somaspor, Stoper Bilal Samet İle 3 Yıllık Sözleşme İmzaladı

2'nci Lig Beyaz Grup takımı Somaspor, son olarak Akhisar FK'de forma giyen stoper Bilal Samet'i kadrosuna kattı. 21 yaşındaki futbolcu ile 3 yıllık sözleşme imzalandığı açıklandı.

2. Lig Beyaz Grup ekibi Somaspor, stoper Bilal Samet'i kadrosuna dahil etti. Son olarak Akhisar FK takımında forma giyen 21 yaşındaki futkbolcu ile 3 yıllık sözleşme imzalandı.

Kulüpten yapılan açıklamada, "Kulübümüz, Akhisar 45 FSK kulübünden Bilal Selamet ile 3 yıllık anlaşmaya varmıştır. Kulübümüze önemli hizmetlerde bulunacağına inandığımız Bilal Selamet'e şanlı formamız ile üstün başarılar dileriz" denildi. Kasımpaşa altyapısından yetişen Bilal, Şanlıurfaspor ve Kuşadasıspor'da da top koşturdu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler