"Soğan ithal etmek herkesin harcı değil"

"Soğan ithal etmek herkesin harcı değil"

Saadet Partisi Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Adayı Temel Karamollaoğlu, Konya konuştu. 


İktidarın ekonomi politikalarını eleştiren Karamollaoğlu, kuru soğan ve patatesin yükselen fiyatları üzerinden iktidarı eleştirdi. Türkiye’nin kendi kendine yeten bir ülkeden dışarıdan saman ithal eder hale geldiğini söyleyen Karamollaoğlu, “Şimdi de soğanı ithal edecekler, sırada ise patates var. Soğan ve patatesi ithal etmek her babayiğidin harcı değil!” dedi.


"BİZ MİLLETİ ALDATMAYIZ"

Siyasetin menfaat için yapılamayacağına söyleyen Karamollaoğlu şöyle devam etti: “Biz kimseyi kırmayız, kötülemeyiz. Ama ülke menfaatlerini göz ardı edeni görürsek o zaman da sözümüzü sakınmayız. Çıkar mertçe sözümüzü söyleriz. Biz kendimizi düşünerek siyaset yapmayız. Biz ülke menfaatlerini, herkesi düşünürüz öyle hareket ederiz. Yalan söylemeyiz, milleti aldatmayız. Yolsuzluğa tevessül etmeyiz. Rüşvet vermeyiz. Biz başkayız. ”


"BU HÜKÜMET NE İŞ YAPIYOR?"

Eskiden Türkiye’nin kendi kendine yeten bir ülke olduğunu hatırlatan Karamollaoğlu, “Konya bizim tahıl ambarımızdır. Ama bugün Konya bile dışarıdan buğday satın alır hale getirildi. Peki bu hükümet ne iş yapıyor? Çiftçinin desteklenmesi lazım. Erbakan Hocamız buğdaya yüzde 120 zam verdi. Şeker pancarına yüzde 250 zam verdi. Çiftçiyi üretime teşvik etti. En son soğan ithal etme noktasına geldi. Sırada patates var. Her babayiğidin harcı değil. Bunları ithal etmek!” diyerek iktidarı eleştirdi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler