Simpsonlar 2024 tahminleriyle yine kafaları karıştırdı!

Simpsonlar 2024 tahminleriyle yine kafaları karıştırdı!

Simpsonlar, 2024 tahminleriyle korku algısına devam ediyor. İşte Simpsonlar'ın 2024 kehanetleri...

Tam 34 sezondur 'durum komedisi' türünde ekranlarda yer alan 'Simpsonlar' ele aldığı konularla dünya genelinde en dikkat çeken animasyon yapımlar arasında yer aldı. 7'den 70'e çizgi film formunda izletilen Simpsonlar, ülkeleri ve insanlığı ilgilendiren karakterlere yer veriyor. Bunun yanı sıra 'kehanet' adı altında, sonraki dönemlerde dünya üzerinde neler olabileceğine -detaylarıyla birlikte- değiniyor. Yıllar önce ABD eski başkanı Trump üzerindeki kurguları gerçek olurken, 2020 yılından önce izletilen pandemi sahneleri kafalarda karışıklığa sebep olmuştu. Son olarak, Trump'ın hakim karşısına çıkacağı da kahin (!) Simpsonlar tarafından dünyaya duyurulmuştu.

Her bölümüyle milyonların ilgisini çeken Simpsonlar, 2024 yılı hakkında da ilk işaretleri verdi. İşte küresel güçlerin Simpsonlar üzerinden toplumda oluşturduğu korku algısının 2024 versiyonu...

DONALD TRUMP YENİDEN ADAY OLUYOR

Simpsonlar, 2015 yılında yayımladığı bir bölümde Trump'ın 2024'te yeniden aday olacağını konu edinmişti.

RUSYA-ABD SAVAŞI

Sosyal medyada Simpsonlar'da işlenen konular arasında; 2024 yılında ABD merkezli bir savaşın çıkacağı ve ilk hedefin Rusya olacağı iddiaları yer aldı.

YEMEKLERDE BOZULMA OLACAK

Senaryoda işlenen son konusu ise iklim değişikliği ile ilgili oldu. İklim değişikliği nedeniyle 2024 yılında dünyada çok ciddi sıkıntıların yaşanacağı öne sürüldü.

Simpsonlar hakkında kısa videolar yayımlayan bir sosyal medya kullanıcısı, iklim krizine bağlı olarak yaşanacak sorunlara işaret etti. Bölümde, besinlerin değiştiğine ve besin değerlerinin giderek düşeceğine dikkat çekildiği görüldü.

Nitekim, piyasalara sürülen ve yaygınlaştırılmaya çalışılan yapay etler, küresel algının zemini olduğu düşünülüyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler