Sezgin Baran Korkmaz, Habertürk muhabirinin kardeşine iş vermiş!

Sezgin Baran Korkmaz, Habertürk muhabirinin kardeşine iş vermiş!

Sedat Peker'in iddialarıyla gündeme gelen Sezgin Baran Korkmaz'ın, Veyis Ateş dışında Habertürk'te bir başka isimle de temasta olduğu olduğu ortaya çıktı

Sezgin Baran Korkmaz ismini Türkiye ilk kez lüks yatından halk plajına inerek lahmacun dağıtması ile duymuştu. Korkmaz ile ilgili sonra “Hayırsever iş adamı” temalı haberlerin ardı arkası kesilmedi.
Bu röportajların en önemlilerini ise HaberTürk’ten Emrah Doğru yaptı. Emrah Doğru’nun Baran Korkmaz ile yaptığı röportajlar ile Korkmaz’ın ne kadar hayırsever bir iş adamı olduğunu anlattı.
 

Ancak Emrah Doğru ile Sezgin Baran Korkmaz2ın ilişkisi bu röportaj ile sınırlı değildi ve bu röportajın gerçekleştirildiği 18.08.2020 tarihinden önce başlamıştı.

Gazeteci Celal Eren Çelik'in aktardığı bilgiye göre, Emrah Doğru aynı zamanda İNSANLIK DERGİSİ’nin genel Yayın Yönetmenliği görevini yapıyordu ve bu dergi 10.09.2019 tarihinde düzenlediği İYİLİK ÖDÜLLERİ adı altındaki ödül töreni ile  “YILIN İYİLERİNİ” seçerken Sezgin Baran Korkmaz’a da “YILIN İYİ İNSANI” ödülü veriliyordu.

 emrah-dogru.jpg
İşte Sezgin Baran Korkmaz’ın bu “PR” röportajlarını gerçekleştiren ve kendisine Genel Yayın Yönetmeni olduğu İnsanlık Dergisi’nde “Yılın İyi İnsanı” ödülü veren HaberTürk Muhabiri Emrah Doğru'nun kardeşi Adnan Doğru’nun Sezgin Baran Korkmaz’ın yalısındaki çalıştığı belirtiliyor.

Emrah Doğru’nun kardeşi Adnan Doğru’nun üniversite mezunu olduğu ancak Korkmaz’ın yanında sadece abisi Emrah Doğru’nun “Hatırı” için iş verildiği ve Sezgin Baran Korkmaz’ın yalısındaki ofisin işlerini yürüttüğü ifade ediliyor.

Sezgin Baran Korkmaz’ın bir dönem HaberTürk ile çeşitli irtibatlarını Emrah Doğru üzerinden sağladığı ve bu şekilde kendisi ile “PR amaçlı” röportajların gerçekleştiği de gelen bilgiler arasında.
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler