Şeyma Subaşı evleniyor!

Şeyma Subaşı evleniyor!

Şeyma Subaşı evleniyor! Şeyh oğlu Meedo'yu buldu 125 bin TL'lik nafakayı elinin tersiyle itti! Son olarak İtalyan Guido Senia ile aşk yaşayan ve ardından şeyh oğlu Mohammed Alsaloussi'ye gönlünü kaptıran Şeyma Subaşı, düğün hazırlıklarına başladı...

Şeyma Subaşı evleniyor! Şeyh oğlu Meedo'yu buldu 125 bin TL'lik nafakayı elinin tersiyle itti! Son olarak İtalyan Guido Senia ile aşk yaşayan ve ardından şeyh oğlu Mohammed Alsaloussi'ye gönlünü kaptıran Şeyma Subaşı, düğün hazırlıklarına başladı. Geçtiğimiz günlerde Haziran ayında nikah masasına oturacağı iddia edilen Şeyma Subaşı'nın hamile olduğu da ileri sürülmüştü. Gündemden düşmeyen bomba iddiaların ardından Şeyma Subaşı'dan düğün davetiyesi geldi.

ŞEYMA SUBAŞI EVLENİYOR

Şeyh oğlunu buldu 125 bin TL'lik nafakayı elinin tersiyle itti! Acun Ilıcalı'dan boşandıktan sonra önce İtalyan Guido Senia ardından da Mısırlı iş insanı Mohammed Alsaloussi ile aşk yaşamaya başlayan Şeyma Subaşı evleniyor.

Şeyma Subaşı, Mısırlı iş insanı sevgilisi Mohammed Alsaloussi ile evleneceğini açıkladıktan sonra ailesiyle tanıştırmış ve ardından da tatile gitmişti. İkili daha sonra ise Alsaloussi'nin ailesiyle tanışmak için soluğu Dubai'de almıştı.

Subaşı'nın bir süredir hamile olduğu ve sevgilisinin de bebeği evlenmeden dünyaya getirmesini istemediği konuşuluyordu.

Sevgilisi için kesenin ağzını açan Meedo, hem Anneler Günü jesti ile hem de sevgilisine Miami'den aldığı ev ile adından söz ettirirken Şeyma'dan sürpriz paylaşım geldi.

Subaşı sosyal medyadan evleneceğini duyurdu. Şeyma Subaşı ve Mohammed Alsaloussi evlilik hazırlıklarına başladı. Acun Ilıcalı'dan alacağı yüklü nafakadan vazgeçen Subaşı davetiyesini de paylaştı.

 

İŞTE ŞEYMA'NIN DÜĞÜN DAVETİYESİ...

Şeyma Subaşı, düğünü için davetli listesi hazırladığını ve çok heyecanlı olduğunu duyurdu.

Şeyma Subaşı, sevgilisi Meedo ve kızı Melisa ile fotoğrafına geçtiğimiz haftalarda eski müstakbel görümcesinden gelen yorum dikkat çekmişti.

ESKİ MÜSTAKBEL GÖRÜMCEDEN ŞOK YORUM!

Acun Ilıcalı'dan boşandıktan sonra İtalyan organizatör Guido Senia ile aşk yaşamaya başlayan Şeyma Subaşı, eski aşkının ikiz kardeşi ile hala görüşüyor.

Geçtiğimiz aylarda ilişkilerini noktalayan ikiliden Subaşı, kısa süre sonra Mısırlı yatırımcı Mohammed Alsaloussi ile yeni bir aşka yelken açtı.

Sevgilisi ile sık sık paylaşımlarda bulunan Şeyma Subaşı, Instagram'da son olarak bu poz ile dikkat çekti. Şeyma Subaşı'na Guido Senia'nın ikizinden gelen yorum dikkat çekti. 'Tanışmayı sabırsızlıkla bekliyorum' diyen eski görümceye Şeyma'dan 'Senden çok bensediyorum' şeklinde yanıt geldi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler