Sex and the City'in güzel yıldızı cesur pozlarıyla gündemde

Sex and the City'in güzel yıldızı cesur pozlarıyla gündemde

"Sex and the City" dizisiyle tanınan ünlü oyuncu Kim Catrall, bir iç çamaşırı markasının reklam filmi için objektif karşısına geçti. Catrall'ın cesur pozları hayranlarının beğenisini topladı.

67 yaşındaki ünlü aktris Kim Catrall, Instagram fenomeni ve iş insanı Kim Kardashian'ın kişisel markası Skims için iç çamaşırıyla poz vererek gündeme oturdu.

Markanın Instagram sayfasında paylaşılan görsellerde Catrall’ın hem ten rengi hem de siyah çamaşırlar giydiği görülürken ayağından çıkarmadığı siyah topuklu ayakkabısı da dikkatleri çekti.

sex-and-the-cityin-guzel-yildizi-cesur-pozlariyla-gundemde4.jpg
Kardashian’ın, yeni kampanyasında Catrall dışında Nelly Furtado, Hari Nef, Kim Cattrall, Coco Jones ve Lana Condor gibi ünlü isimler de yer aldı.

sex-and-the-cityin-guzel-yildizi-cesur-pozlariyla-gundemde3.jpg
Instagram’da 5,3 milyon takipçinin yer aldığı markanın görselleri büyük beğeni topladı ve sosyal medya kullanıcıları, beğenilerini göstermek için yorum bölümüne akın etti.

sex-and-the-cityin-guzel-yildizi-cesur-pozlariyla-gundemde2.jpg
Bir kullanıcı, “Bu mükemmel” derken bir başkası, “Harika bir çekim. Kim ikonik ve her zaman muhteşem” yorumunu yaptı. Başka bir sosyal medya kullanıcısı da, Catrall’ın sevilen “Sex and the City” karakterine atıfta bulunarak “Samantha Jones hâlâ bu işlerden anlıyor” yorumunu yaptı.

sex-and-the-cityin-guzel-yildizi-cesur-pozlariyla-gundemde1.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler