Yenilik Partisi Genel Başkanı Öztürk Yılmaz herkesi ekrana kilitleyecek! CNN TÜRK ve Beyaz Tv’de yayınlanacak

Ardahan, Iğdır, Ağrı, Kars ve Van’da il başkanlıkları kongrelerini yaparak partisine iktidar olma yolunda büyük bir ivme kazandıran Yenilik Partisi Genel Başkanı Öztürk Yılmaz, bugün ve yarın CNN TÜRK ile Beyaz Tv’de katılacağı canlı yayın programları ile

CNN TÜRK ile Beyaz Tv’de Yenilik Partisi Genel Başkanı Öztürk Yılmaz canlı yayın programlarında son günlerde gerçekleştirdiği ziyaretlerin yanı sıra Türkiye’nin gündemine oturan konularda açıklama yapacak.

ÖZTÜRK YILMAZ VATANDAŞI EKRANA KİLİTLEYECEK

Ardahan’da davullu, zurnalı, coşkulu bir karşılama ile karşılanan ve il başkanlığı kongrelerine katılan Yenilik Partisi Genel Başkanı Öztürk Yılmaz, Ardahan’ın ardından  Iğdır, Ağrı, Kars ve Van’da il başkanlıkları kongrelerini gerçekleştirdi. Kongre gerçekleştirdiği yerlerde esnaflarla sohbet ederek esnafların sorunlarını dinleyen Genel Başkan Yılmaz, vatandaşın gündeminde olan sorunları canlı yayında açıklaması bekleniyor.

GENEL BAŞKAN YILMAZ BUGÜN CNN’DE CANLI YAYIN KONUĞU OLACAK

CNN TÜRK ekranlarında Semiha Şahin ile CNN TÜRK Masası'nda, ülke gündemindeki iç politik tartışmaların satır araları, partiler, ittifaklar ve olası iş birliklerinin politik yansımaları, dış politik açılım ve gelişmelerin iç politikaya etkilerini bugün saat 21.00’de gerçekleştirilecek programda Yenilik Partisi Genel Başkanı Öztürk Yılmaz değerlendirecek.

BEYAZ TV’DE YENİLİK GÜNDEME GELECEK

Öte yandan  Yenilik Partisi Genel Başkanı Öztürk Yılmaz yarın yani 22 Ağustos Pazar günü ise Beyaz TV ekranlarında yayınlanan Melissa Bağcı’nın sunduğu Akılda Kalsın programına saat 11.00’da konuk olarak gündemdeki konular hakkında açıklama yapacak.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Siyaset Haberleri