Tudor da Çözüm Bulamadı: Tottenham'ın Galibiyet Hasreti 10 Maça Çıktı

Premier Lig'in 28. haftasında Fulham'a deplasmanda 2-1 mağlup olan Tottenham'ın galibiyet hasreti 10 maça çıktı.

Premier Lig'in 28. haftasında Fulham'a deplasmanda 2-1 mağlup olan Tottenham'ın galibiyet hasreti 10 maça çıktı.

Premier Lig'in 28. haftasında Tottenham Fulham'a konuk oldu.

FULHAM İLK YARIDA İKİ FARKI BULDU

Karşılaşmanın 7'inci dakikasında Harry Wilson'ın golüyle öne geçen Fulham 34'te Iwobi ile farkı ikiye çıkardı.

RICHARLISON'UN GOLÜ GERİ DÖNÜŞ İÇİN UMUTLANDIRDI

İlk yarı Fulham'ın 2-0'lık üstünlüğüyle sona ererken Tottenham 66'da Richarlison ile bulduğu golle geri dönüş için umutlandı.

TOTTENHAM'IN GALİBİYET HASRETİ 10 MAÇA ÇIKTI

Ancak kalan dakikalarda beraberlik golü için kurduğu baskıdan sonuç alamayan Tottenham sahadan 2-1 yenik ayrıldı.

Thomas Frank ile yollarını ayırdıktan sonra teknik direktörlük görevine Igor Tudor'u getiren Tottenham Hırvat çalıştırının takımın başında çıktığı ikinci maçında da galibiyet özlemini sonlandıramadı.

Ligde 10 maçtır kazanamayan Tottenham 29 puanla 16. sırada yer alırken Fulham puanını 40'a yükselterek 9. sıraya tırmandı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri