Pakistanlı Amirale TSK Liyakat Madalyası

Pakistan Deniz Kuvvetleri Komutanı Amiral Muhammad Amjad Khan Niazi'ye TSK Liyakat Madalyası Takıldı

Pakistan Deniz Kuvvetleri Komutanı Amiral Muhammad Amjad Khan Niazi, Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, Genelkurmay başkanı Orgeneral Yaşar Güler ve Deniz Kuvvetleri Komutanı Oramiral Adnan Özbal ile görüştü. Anıtkabir’i de ziyaret eden Konuk Amiral Niazi'ye, "TSK Liyakat Madalyası" takıldı.

Pakistan Deniz Kuvvetleri Komutanı Amiral Muhammad Amjad Khan Niazi, Milli Savunma Bakanı Akar, Genelkurmay Başkanı Güler, Deniz Kuvvetleri Komutanı Oramiral Özbal ve Türk Savunma Sanayileri Başkanı Prof. Dr. İsmail Demir ile görüştü. 5 gün için Türkiye'ye gelen Pakistanlı komutan Niazi, Pakistan Deniz Kuvvetleri Komutanlığı görevine gelmesinin ardından ziyaret ettiği ilk ülkelerden birinin Türkiye olduğunu belirtti. Pakistanlı komutan Niazi'ye Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK) Liyakat Madalyası takdim edildi. 

Pakistanlı Amiral Khan Niazi, görüşmeler öncesi Anıtkabir'i ziyaret ederek, Atatürk'ün mozolesi önünde saygı duruşunda bulundu. Amiral Khan Niazi'nin önümüzdeki günlerde Gölcük ve İstanbul'da bulunan deniz üsleri ve tersanelerini ve Askeri Fabrika ve Tersane İşletmesi'ni (ASFAT) ziyaret edeceği öğrenildi.(Anka)
 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Dış Politika Haberleri