Melih Gökçek'ten "23 Taşınmaz" İddiasına Sert Yanıt: Resmi Suç Duyurusunda Bulunuldu!

Son günlerde gazeteci Murat Ağırel tarafından ortaya atılan "üzerine kayıtlı 23 taşınmaz bulunduğu" yönündeki iddialara ilişkin Melih Gökçek, ikinci kez yazılı bir açıklama yaptı..

İddiaların tamamen asılsız ve gerçeğe aykırı olduğu vurgulayan Gökçek, Ağırel hakkında resmi suç duyurusunda bulunulduğu bildirdi.

Yapılan açıklamada, söz konusu iddiaların herhangi bir tapu kaydına dayanmadığı ve kamuoyunda yanlış bir algı oluşturma amacı taşıdığı belirtildi.

MELİH GÖKÇEK'TEN '23 TAŞINMAZ' İDDİASINA SERT YANIT

Gündemi sarsan gayrimenkul iddialarına karşı yapılan kamuoyu duyurusunda Melih Gökçek, şu ifadeleri kullandı:

"Son günlerde Murat Ağırel tarafından şahsıma atfedilen ve kamuoyunda tartışmalara yol açan, adıma kayıtlı 23 adet taşınmaz bulunduğu yönündeki mesnetsiz iddialar hakkında ikinci kez bir açıklama yapma gereği doğmuştur.

Öncelikle belirtmek isterim ki, söz konusu iddialar gerçeği yansıtmamakta olup, tamamen asılsızdır. Adıma kayıtlı 23 adet taşınmaz olduğuna dair dile getirilen beyanlar tapu kaydına dayanmamaktadır. Bu tür iddialar, şahsımı ve ailemi hedef alarak kamuoyunda yanlış bir algı oluşturma çabası taşımaktadır. Tüm mal varlığım ve taşınmazlarım E-Devlet kayıtlarında şeffaf bir şekilde yer almaktadır. E-Devlet kayıtlarına girildiğinde bu tür bir durumun mevcut olmadığı açıkça görülecektir."

MURAT AĞIREL HAKKINDA YASAL SÜREÇ BAŞLATILDI

Açıklamanın sonunda, kişilik haklarının korunması amacıyla hukuki adımların atıldığı ve Türk Ceza Kanunu kapsamındaki ilgili mevzuatlar doğrultusunda Murat Ağırel hakkında resmi suç duyurusunda bulunulduğu kamuoyuna duyuruldu.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Güncel Haberleri