İzmit Sekapark'ta Sağanak Sonrası Kanaldaki Köpüğün Nedeni İçin Ekipler Numune Aldı

Kocaeli'nin İzmit ilçesindeki Sekapark sahilinde denize açılan tahliye kanalında oluşan yoğun köpük dikkat çekti.

Kanalın yüzeyini kaplayan beyaz köpükler, sahilde bulunan vatandaşlarda merak uyandırdı.

Kocaeli'nin İzmit ilçesindeki Sekapark sahilinde akşam saatlerinde denize açılan tahliye kanalında yoğun miktarda köpük oluştuğu görüldü.

DENİZE YAKIN BÖLÜMDE DE YOĞUNLUK OLUŞTU

Kanal boyunca yayılan beyaz köpükler bazı noktalarda birikirken, denize yakın bölümde de yoğunluk oluştu. Bölgede görülen köpükler çevrede bulunan vatandaşların dikkatini çekti.

EKİPLER İNCELEME BAŞLATTI

Öte yandan Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürlüğü ile Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanlığı ekipleri, köpüğün görüldüğü alanda inceleme gerçekleştirdi. Ekipler, köpüğün kaynağının belirlenmesi amacıyla bölgeden numune aldı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Güncel Haberleri