Gülistan Doku Soruşturmasında Yeni Operasyon: Çok Sayıda Gözaltı! Aralarında Emniyet Mensupları Da Var

Gülistan Doku soruşturmasında önemli bir gelişme yaşandı.

Gülistan Doku soruşturması kapsamında Erzurum Cumhuriyet Başsavcılığının talimatıyla başlatılan 6. dalga operasyonunda, aralarında emniyet mensuplarının da bulunduğu 11 şüpheliye yönelik 7 ilde eş zamanlı gözaltı, arama ve el koyma işlemleri gerçekleştiriliyor.

Gülistan Doku soruşturmasında önemli bir gelişme yaşandı. Erzurum Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen soruşturma kapsamında, sürece yönelik 6. dalga operasyon için düğmeye basıldı. Soruşturma çerçevesinde belirlenen şüphelilere yönelik 7 ilde eş zamanlı olarak işlemler yürütülüyor.

DELİLLER Mİ KARARTILDI?

Operasyonun, soruşturma sürecine müdahale edildiği ve delillerin karartıldığı gerekçesiyle başlatıldığı bildirildi. Erzurum Cumhuriyet Başsavcılığının talimatı doğrultusunda, haklarında işlem başlatılan 11 şüpheliye yönelik eş zamanlı gözaltı, arama ve el koyma kararları uygulanıyor.

ŞÜPHELİLER ARASINDA EMNİYET MENSUPLARI DA BULUNUYOR

7 ilde eş zamanlı olarak yürütülen operasyonun hedefindeki 11 şüpheli arasında, emekli ve halen görevde olan emniyet mensuplarının da yer aldığı öğrenildi. Başsavcılık tarafından başlatılan gözaltı, arama ve el koyma işlemleri devam ediyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Güncel Haberleri