Galatasaray'a Kötü Haber! Rafael Leao Sakatlandı

Galatasaray'ın Portekizli hücum oyuncusu Rafael Leao, gol attığı Amed Sportif Faaliyetler maçının ikinci yarısında sakatlık geçirdi ve kenara geldi.

Süper Lig’in 11. haftasında Galatasaray, RAMS Park’ta Amed Sportif Faaliyetler ile karşı karşıya geldi.

Sarı-kırmızılılar, ilk yarısını 2-0 önde tamamladığı müsabakadan 4-3’lük skorla galip ayrıldı.

Galatasaray, bu sonuçla puanını 28’e çıkardı ve liderliğini sürdürdü.

LEAO, 2. GOLÜNÜ ATTI

Galatasaray’ın ilk golünü Portekiz futbolcu Rafael Leao kaydetti.

Müsabakanın 7. dakikasında Lucas Torreira’nın ara pasında defansın arkasına sarkan Leao, ceza sahası içinde kaleci Alban Lafont ile karşı karşıya kaldığı pozisyonda meşin yuvarlağı ağlara gönderdi ve skor 1-0 oldu. 27 yaşındaki futbolcu bu sezonki gol sayısını da 2’ye çıkardı.

Öte yandan golden sonra futbolcular, Ismail Jakabs’un hafta içinde çıkan görüntüsüne gönderme yaptı ve kafalarını formanın içine geçirerek poz verdi.

LEAO SAKATLANDI, DENİZ GÜL OYUNDA

Sarı-kırmızılılarda Rafael Leao, ikinci yarının başında sakatlandı.

Galatasaray yedek kulübesinin yakınındaki bir pozisyon sonrasında Leao, direkt kulübeye geçti.

Buradaki ilk müdahalesinin ardından oyun devam edemeyen 27 yaşındaki futbolcunun yerine 50. dakikada Deniz Gül oyuna dahil oldu.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri