Galatasaray Transfere 100 Milyon Euro Harcayacak! Dursun Özbek Taraftarın Sesine Kulak Verdi, Operasyon Başladı

Galatasaray taraftarının transfersizliğe isyan etmesi sonrası Başkan Dursun Özbek harekete geçti. Sarı kırmızılı takım yaz transfer sezonunda transfer bütçesini 100 milyon euro olarak belirledi.

Yönetim transfer operasyonu için düğmeye bastı.

Galatasaray'da transferdeki sessizlik taraftarı endişelendiriyor ama yönetim ve teknik kadro farklı düşünüyor.

İŞTE GALATASARAY'IN TRANSFERDEKİ PLANI

Sarı-kırmızılıların bu yaz tamamen A+ isimlerle ilgilendiği ve bu nedenle sürecin uzayabileceğine vurgu yapıldı. Galatasaray'ın sağlam bir omurgasının bulunduğu ve alınacak isimlerin sıradan oyuncular olmayacağı belirtildi.

DÜNYA KUPASI SÜRECİ UZATTI

Hedeflenen isimlerin üst düzeyde olmasına dikkat edildiği bildirildi. Alınması planlanan oyuncuların önemli bir kısmının gelmeyi kabul ettiği ancak kulüplerin astronomik bonservisler istediği vurgulandı. Diğer taraftan Galatasaray'ın radarında bulunan birkaç ismin Dünya Kupası'nda olması nedeniyle sürecin uzadığı aktarıldı.

Özellikle TFF'nin 10+4 olarak belirlediği yeni yabancı düzenlemesi çerçevesinde, 2003 sonrası doğumlu genç oyuncular ilgili olarak kapsamlı çalışma yapıldığı ifade edildi. Kadroya dahil edilmesi düşünülen genç isimlere üst düzey kulüplerden de ilgi olduğu kaydedildi.

TRANSFER BÜTÇESİ 100 MİLYON EURO

Galatasaray'da yaz transfer dönemi bütçesinin ise yaklaşık 100 milyon euro olduğu öğrenildi.

Harcama limiti konusunda rakiplerinden iyi durumda olan sarı-kırmızılıların bu bütçe doğrultusunda hareket edeceği vurgulandı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri