Kadrosunda Sidiki Cherif dışında santrfor bulunmayan Fenerbahçe, yeni sezon planlamasında bu bölgeye takviye yapmayı planlıyor.
Kosovan Football'da yer alan habere göre; Fenerbahçe, Almanya Bundesliga'da Hoffenheim'ın formasını terleten Kosovalı santrfor Fisnik Asllani’yi gündemine aldı.
CHELSEA DE İLGİLENİYOR
Sezon başında da sarı-lacivertli kulübün gündemine gelen 23 yaşındaki 1,91'lik santrforla Fenerbahçe'nin yanı sıra İngiliz devi Chelsea'nin de ilgilendiği belirtiliyor.
26 MAÇTA 17 GOLLÜK KATKI SAĞLADI
Bu sezon Hoffenheim formasıyla lig ve kupada toplam 26 maça çıkan Asllani, 9 gol atıp 8 de asist üreterek toplamda 17 gole doğrudan katkı sağladı.
PİYASA DEĞERİ 30 MİLYON EURO
Piyasa değeri 30 milyon Euro olarak gösterilen Asllani'nin Hoffenheim ile 3,5 yıllık daha sözleşmesi bulunuyor.