Fenerbahçe'de Seçim Yarışı Başladı! İşte Saran'ın Koltuğuna Talip Olan İki İsim

Fenerbahçe’de 6-7 Haziran’daki seçim öncesi başkanlık için Mehmet Ali Aydınlar ve Barış Göktürk aday oldu.

Fenerbahçe’de 6-7 Haziran’da yapılacak başkanlık seçimi öncesi adaylık süreci netleşmeye başladı. Sarı-lacivertli kulüpte iki isim resmen sahaya indi.

İKİ İSİM ADAYLIĞINI AÇIKLADI

Başkanlık için Mehmet Ali Aydınlar ve Barış Göktürk aday oldu. Her iki ismin de seçim sürecinde projeleriyle camianın karşısına çıkması bekleniyor.

SEÇİM YARIŞI BAŞLADI

Adayların netleşmesiyle birlikte Fenerbahçe’de seçim yarışı da resmen başladı. Önümüzdeki günlerde başka adayların da çıkabileceği konuşuluyor. Sarı-lacivertli camiada gözler adayların açıklayacağı projelere çevrilirken, seçim sürecinin oldukça çekişmeli geçmesi bekleniyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri