Evden Cansız Bedeni ve Eski Eşi İle Çocuklarına Bıraktığı Notlar Çıktı

Kocaeli'nin İzmit ilçesinde evinde ölü bulunan şahsın, eski eşi ve çocuklarına bıraktığı not bulundu.

Kocaeli’nin İzmit ilçesinde kendisinden bir süredir haber alınamayan şahıs, komşularının merak edip girdiği evde ölü bulundu. 3 yıl önce boşandığı ve iki çocuğundan ayrı yaşadığı öğrenilen şahsın, ölmeden önce eski eşi ve çocuklarına ayrı ayrı notlar bıraktığı ortaya çıktı.

KORKUNÇ GERÇEK KOMŞULARIN MERAKI İLE ORTAYA ÇIKTI

Olay, Yenimahalle Samet Sokak'ta meydana geldi. Bir süredir haber alınamayan Sercan M.'yi merak eden komşuları kapısını çaldı ancak yanıt alamadı. İçeri giren komşular, Sercan M.'yi hareketsiz halde bulunca 112 Acil Çağrı Merkezi'ne haber verdi. Adrese gelen sağlık ekipleri, Sercan M.'nin hayatını kaybettiğini belirledi.

ESKİ EŞİ VE ÇOCUKLARINA NOT BIRAKMIŞ

Sercan M.'nin 3 yıl önce eşinden boşandığı, yalnız yaşadığı, biri kız, biri erkek iki çocuğunun bulunduğu ve çocukların anneleriyle birlikte kaldığı öğrenildi. Sercan M.'nin eski eşine ve çocuklarına ayrı ayrı notlar bıraktığı da öğrenildi. Sercan M.'nin cenazesi, kesin ölüm nedeninin belirlenmesi için morga kaldırıldı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Yaşam Haberleri