Dev Maça Saatler Kala Kötü Haber: Yıldız İsim Kadroda Yok

Trabzonspor'da sakatlığını atlatamayan Arnavut oyuncu Ernest Muçi, Galatasaray maçı kadrosunda olamayacak.

Trendyol Süper Lig'in 28. haftasında Galatasaray ile karşı karşıya gelecek olan Trabzonspor'a Ernest Muçi'den kötü haber geldi.

MUÇI'DEN TRABZONSPOR'A KÖTÜ HABER

Arnavut Milli Takımı'nda sakatlanan Muçi, hafta içinde antrenmanlara katılamayarak son taktik idmanda da yer almadı ve takımdan ayrı çalıştı. TRT Spor'da yer alan habere göre; Sakatlığını henüz tam anlamıyla atlatamayan 25 yaşındaki futbolcunun, Galatasaray maçı kadrosunda yer alamayacağı ifade edildi.

TRABZONSPOR'DAKİ DİĞER EKSİKLER

Öte yandan Trabzonspor'da sakatlığı bulunan Arseniy Batagov ve sarı kart cezalısı Christ Oulai de Galatasaray karşısında forma giyemeyecek.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri