Demet Özdemir’den bikini şov!

Demet Özdemir'den bikini şov! Önce havuz pozunu paylaştı sonra aşka geldi! Sosyal medyayı oldukça aktif kullanan ünlü oyuncu Demet Özdemir, Instagram hesabında yaptığı bikinili paylaşımlarına bir yenisini daha ekledi...

Demet Özdemir'den bikini şov! Önce havuz pozunu paylaştı sonra aşka geldi! Sosyal medyayı oldukça aktif kullanan ünlü oyuncu Demet Özdemir, Instagram hesabında yaptığı bikinili paylaşımlarına bir yenisini daha ekledi. Ünlü oyuncu, desenli mavi bikinisi ile havuzda verdiği pozu Instagram sayfasında yayınladı. Düzgün fiziği ile dikkat çeken Özdemir'in iddialı pozu sosyal medyaya damga vururken ünlü oyuncudan çok konuşulan bir poz daha geldi. Bir sonraki paylaşımında sevgilisi Oğuzhan Koç ile verdiği pozu yayınlayan Özdemir, "Demet aşka geldi" dedirtti. İşte Demet Özdemir'in peş peşe yaptığı o paylaşımlar...

Sosyal medyayı oldukça aktif kullanan ünlü oyuncu Demet Özdemir, Instagram hesabında art arda yaptığı paylaşımlarla gündeme geldi.

Özdemir, ilk olarak desenli mavi bikinisi ile havuzda verdiği pozu Instagram'ın hikaye kısmında yayınladı.

Düzgün fiziği ile dikkat çeken Özdemir'in havuz pozu, kısa süre içinde çok sayıda sosyal medya kullanıcısı tarafından yoğun ilgi gördü.

Sosyal medya kullanıcıları, Demet Özdemir'i adeta iltifat yağmuruna tuttu. Ünlü oyuncu için "Gördüğüm en güzel kadın", "Bayılıyorum sana", "Göz kamaştırıyorsun" yorumlarında bulundu.

İşte Demet Özdemir'in çok konuşulan bikinili pozu…

Art arda paylaşımda bulunan ünlü oyuncu, havuz pozunun ardından sevgilisi Oğuzhan Koç ile bir fotoğrafını siyah-beyaz filtre ile Instagram hesabında paylaştı.

Demet Özdemir'in siyah kalp emojisi ile yayınladığı fotoğraf, bir önceki paylaşımı gibi çok sayıda sosyal medya kullanıcısının dikkatini çekti.

Büyük ilgi gösterilen fotoğraf, kısa süre içinde binlerce yorum ve beğeni aldı. Demet Özdemir'in takipçileri, "Demet aşka geldi" yorumlarında bulundu.

İşte Demet Özdemir'in Oğuzhan Koç ile yaptığı o paylaşım başta olmak üzere ünlü isimlerin sevgilileri ve eşleri…

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Medya Haberleri